PLA PER UNA TARDA QUALSEVOL

Fa uns dies vaig quedar amb una amiga per trobar-nos i xerrar una estoneta. Em va proposar anar a prendre un refresc un pèl diferent, un suc de fruites. Feia temps que volia anar-hi, però mai m’havia acabat de decidir... i aquest cop sí, vam prendre un suc a Smudy. Es tracta d’un juice bar (bar de sucs) on podreu provar tant sucs d’una sola fruita, com barreges de varies fruites o batuts. Jo vaig demanar un “Astro”, que està fet de maduixa, plàtan, suc de poma i taronja. Tenia clar que volia plàtan, però no volia que fos massa espès ni carregós, però la barreja amb els altres sucs amb el punt d’acidesa justa, em van agradar molt!.
El preu... 3,10 € el got petit (per a mi suficient), 3,65 € el got mitjà i 4,65 € el got gran. El personal força simpàtic, és a dir, agradable, sense fer-se pesat. I el millor, la terrassa a la Rambla Catalunya, a la part alta, que m’encanta!. Com que el bar encara no és molt conegut i la cultura de prendre sucs a casa nostra no està molt arrelada, va ser molt fàcil trobar lloc a la terrassa.
Tenen un parell més de locals a Barcelona, si mireu la seva web els trobareu fàcilment.
També us poso la carta on trobareu alguns dels sucs que fan.





Fotos via


I després del refresc, de la conversa, i de veure des de la terrassa com passejava la gent per la rambla, vam anar a Tiger. Pels que no la coneixeu, aquesta botiga d’objectes... que no se com definir, és el lloc ideal on anar a parar una tarda qualsevol. Es tracta d’una cadena de botigues d’objectes per a tota mena d’usos, d’estil nòrdic, però molt i molt barats! L’estoc es renova molt sovint, i sempre que hi anem cau alguna coseta... 
Ja estava acostumada a que tot el que portava l’adjectiu nòrdic havia de ser car, però Tiger és l’excepció.
Tenen coses per a casa, el bany, estris de tota mena per a cuinar, jocs per a nens, objectes d’oficina, per als aficionats a la pintura, per als ciclistes, per als amants de les manualitats... (ja veieu que els productes són molt variats!). Tenen botigues a 17 països, i tres són a Barcelona: Rosselló 247, Ronda Universitat 11 i Comtal 32.
Ja us dic ara que la web no fa justícia a tots els productes que tenen, ja que a la botiga n'hi sol haver més, degut a que van renovant molt sovint.

Us deixo unes fotos de les botigues i una petita mostra de productes. No us ho perdeu!!!









Fotos via

Marina

1 comentari:

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...