ELS NENS SÓN TRANSPARENTS

Només cal que mireu els dos primers vídeos per pensar, igual que jo, que els nens són transparents. El primer vídeo està gravat per ExperimetoComparte, un projecte de Acción contra el Hambre que vol ensenyar com els nens comparteixen el menjar de forma solidaria, espontània i sense complexes. Amb això intenten transmetre la idea de que el menjar del planeta pot alimentar a tota la població, però que per desgracia hi ha molta gent, molts nens innocents com aquests, que moren de fam cada dia. Compartir, per tant és una molt bona filosofia.




El segon vídeo és graciós a més de curiós. És un experiment fet amb nens força petits. Els hi donen una llaminadura i els deixen sols amb ella en una habitació. Els hi expliquen que es quedaran sols una petita estoneta i que si no es mengen la llaminadura, quan torni la noia, els en donarà una altra i en tindran dues. Però si volen es poden menjar la que tenen davant i prou.
Tenen unes reaccions molt xules i espontànies! Quina espera més llarga!! Els que teniu fills d’aquesta edat… què creieu que farien els vostres ?


                                                 The Marshmallow Test from Bernard Appy on Vimeo.


I per últim, un vídeo també de nens. No te cap missatge profund ni intel·lectual com els altres, jejeje! Però m’ha fet gràcia aquest pobre xicotet que intenta mantenir-se despert mentre se li tanquen els ulls...






Fins aviat!

Marina


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...