ON PUC TROBAR...? BONES HAMBURGUESES!

Per als carnívors, tant incondicionals com simpatitzants de les hamburgueses, teniu a Barcelona ciutat un lloc on provar hamburgueses gourmet fetes amb deliciosa carn de bou. A La Burg volen fugir de l’estereotip “hamburguesa=fast food” i aposten per uns productes fets amb carn de bou de pasturatge. A la seva web podreu llegir, entre altres coses, com estan criades les vaques, com s’alimenten, com viuen i se sacrifiquen per poder tenir al plat una carn tant bona. Teniu hamburgueses de 150 grams o de 200, un bon tros de carn! Els acompanyaments són variats i exquisits. També hi ha amanides i postres artesanals que ja no vam provar perquè estàvem molt tips!












Érem quatre persones i vam triar:

Dues hamburgueses “QUESOS” amb ceba confitada, formatge Emmental i formatge Brie. Una hamburguesa “NEW YORK” amb tomàquet, ceba confitada, formatge Emmental i ou poché. I finalment una hamburguesa “AMERICANA” amb enciam, formatge Emmental, ceba a la graella, tomàquet i bacon.
Abans d’això vam demanar dos plats de patates fregides que us recomano! Eren molt bones, només amb sal...

Tot això i el beure per 15 euros/persona. El lloc és acollidor, ni gran ni petit, modern però amb un caliu especial.
I el millor… la companyia!! Sara i Xavi, espero que ens tornem a veure aviat, sopar amb vosaltres és com estar en familia.

Us deixo unes fotos per a que aneu fent salivera…










Ah! tenen take away!

Els trobareu a:
Passeig Sant Joan Bosco, 55
08017 Barcelona


T 93 205 63 48


Marina


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...