ENS POSEM A LA CUINA?

Us porto dues receptes, una l’he provat i de tant en tant la faig perquè ens agrada molt, i és fàcil de fer. L’altra no l’he provat, però vull fer-ho. Si vosaltres us hi engresqueu feu-nos-ho saber !




FARCELLETS DE PERNIL I OU (la que he provat):

Són uns farcellets senzills però efectius (atipen i queden bé a taula). És requisit indispensable tenir un motlle per a forn amb forma per a fer els farcellets. Sucarem el motlle amb una mica de mantega, posarem al fons del motlle pa de motlle (jo hi passo el corró de cuina per damunt per a que quedi més planet), a sobre hi posem una làmina fineta de bacon o de pernil salat (jo ho faig amb pernil salat), després ratllo formatge per damunt, finalment hi poso un ou cru (abans trec una mica de clara per a que no vessi del motlle) i ja està! Poseu-ho al forn precalentat fins que vegeu que els ous es comencen a fer. No us en fieu perquè es fan de seguida si el forn estava precalentat. Aquesta recepta la vaig trobar aquí.




ROTLLETS DE CARABASSÓ (la que no he provat):
Es tracta de posar al forn o coure a la planxa unes làmines de carabassó amb una mica  d’oli d’oliva i alguna espècie per donar-li més sabor, pot ser alfàbrega, orenga… amb això tindreu la base per a fer uns rotllets del que vulgueu. Ho podeu fer com a la foto, amb cigrons cuits, encenalls de formatge de cabra i tomàquet dessecat (posat a remull uns 15-30 minuts per a tornar-lo a hidratar). Queda excel·lent com a entrant o aperitiu! Ho podeu mirar també al fantàstic blog Pimienta Rosa.
Bon profit!!
Marina



3 comentaris:

  1. M'encanta el carabassó, i aquests rollets tenen una pinta boníssima!!
    M'apunto la recepta!!
    Elena

    ResponElimina
  2. Hola Elena i Ester! gràcies pels comentaris! Doncs sí que són receptes fàcils, bones i "resultones" (3 en 1! jejeje). Aviat n'anirem publicant més... així que estigueu ben atentes...

    Petons!!

    ResponElimina

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...