EXPOSICIONS, MODA I FOTOGRAFIA

Hi ha dues exposicions ara mateix al centre de Barcelona que per mi valen molt la pena. Les dues estan molt a prop entre sí, i us asseguro que us agradaran si sou curiosos i us agrada la fotografia, la moda, els paisatges, i en definitiva, la bellesa.

En primer lloc, haureu d’apropar a la Galeria Loewe. Aquest espai fa relativament poc que està obert al públic com a sala d'exposicions, al número 91 de Passeig de Gràcia, amb 580 metres quadrats repartits en 5 nivells, se centra en l’exposició de les obres de pell més emblemàtiques de Loewe. Per el meu gust, la part més interessant és la que s’exposa fins a l’1 de novembre a la mateixa galeria. Et tracta de les fotos de Scott Schuman, el creador del blog “The Sartorialist”. Schuman va crear el seu blog el 2005 i actualment rep més de 350.000 visites diàries...! Va ser un dels primers fotògrafs a interessar-se per l’”Street Style”, captant la moda a peu de carrer, deixant de banda la fredor i la superficialitat de les passarel·les. Molts el veuen com a un autèntic guru de la moda, jo el que veig són unes fotos amb una belles a peculiar. Sinó feu un cop d’ull al seu blog, les fotos tenen alguna cosa que fa que no puguis parar de mirar.



  

 
Fotos via i via


I en segon lloc, haureu d’anar al Palau Robert. Aquest magnífic palauet acull desenes d’exposicions al llarg de l’any. No és la primera ni la última que hi vaig a veure, i espero que sigui així durant molt de temps. Actualment, al jardí del Palau s’hi troba l’exposició “Catalunya vista pels Instagramers”. S’hi exposen les fotos guanyadores del concurs organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, que vol mostrar alguns dels principals atractius turístics de Catalunya a través de fotografies dels usuaris d’Instagram. Podem gaudir d’aquestes imatges del 5.10.12 al 18.11.12







Fotos via

A la mateixa exposició podreu veure uns petits àlbums de les fotos exposades. Es tracta d’uns àlbums força singulars. A través de la pàgina d’Instagrafic, us podeu descarregar una aplicació pel mòbil des d’on podreu seleccionar les vostres fotos d’Instagram preferides. Després podreu escollir el format de l’àlbum i finalment enviar-ho a Instagrafic, on us imprimiran l’àlbum. En aquestes fotos podeu veure com queden de macos.


















 



Fotos via

Bé, espero que gaudiu força de totes dues exposicions!

Marina

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...