EI, QUE JA TENIM UN ANY!!


foto via

Avui és un dia especial per a nosaltres, avui aquest blog fa 1 anyet!!
El temps ha passat volant...entre entrada i entrada hem fet molta feina, però ens compensa... i tant! ja que fer aquest blog ens engresca i ens omple, ens distreu i ens repta a ser, fer, buscar, experimentar i explicar-vos coses noves cada dia. 

La vida d'una persona està envoltada d'una gamma molt gran de situacions, de disciplines, d'experiències i realitats... per això aquest blog no se cenyeix a un o dos temes en concret, sinó que hi volem abocar cada cosa que la vida ens dona, sense haver de triar si el que sabem o experimentem és o no apte per publicar-ho. Amb això vull dir que no esteu davant d'un blog monotemàtic, sinó que el que volem, i amb el temps ho estem comprovant, és poder oferir-vos a tots una mica de tot. Aquest és el nostre estil, o almenys és la nostra manera de ser amb només un any de recorregut...ves a saber què ens portarà el futur!
Gràcies a tots i totes per acompanyar-nos en aquest camí, per llegir-nos a estonetes i per deixar-nos comentaris, que ens fa molta il·lusió!! I és que vosaltres sou els que ens ajudeu a que aquest blog es faci gran.

Esteu convidadíssims a fer-nos sugerències sobre què us agradaria veure en el blog en aquest segon any de vida. 

Una abraçada i un plat de Sopa Normal per a cadascú!

Marina i Mònica

5 comentaris:

  1. Per molts anys noies!!
    Tots sabem el que costa mantenir un blog i anar actualitzant de forma habitual... Però estic d'acord en que compensa i molt!!!!!
    Felicitats de nou i a seguir així, m'encanten els blogs "no-monotemàtics"!!!
    Elena

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats Soperos i Soperes!!!! A veure que ens porta el proper any.

    Cesc

    ResponElimina
  3. PER MOLTS ANYS NOIETES!!!!
    jo només us demano per aquest segon any que continueu com fins ara!! aportant-nos taaaantes coses noves, curioes i interessants!!
    una forta abraçada!

    ResponElimina
  4. Moltes feliçitats, cada dia em teniu aqui. Isabel

    ResponElimina
  5. MOLTES FELICITATS GUAPES!!!!!!!!!!!

    ResponElimina

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...