BARCELONA, ROBA VINTAGE I MENJAR A DOMICILI

Aquest cap de setmana marxo cap a Barcelona que hi falta gent, o no, però hi aniré de totes formes! La idea és  passejar molt,  trobar-me amb amics i deixar-me sorprendre una mica per la ciutat que canvia cada cop que la visito. 

I una de les visites que tinc previstes és aquesta, el mercat de roba vintage SUSI SWEET DRESS.  Sort que amb la Marina tenim aquest blog, perquè parlant de les entrades a fer ens hem assabentat que les dues teníem previst anar-hi! Així que la visita al mercat es convertirà en una trobada per esmorzar, posar-nos al dia, xafardejar roba i totes aquestes coses de noies que ens agraden tant, així que ja us informarem si fem alguna adquisició!
La Marina hi va anar l’any passat i diu que hi havia coses molt maques i l'ambient era molt acollidor.

Aquí teniu les dades per si us animeu a anar-hi!
També podeu mirar la seva web, hi ha propostes molt interessants. A més tenen botiga online i fins i tot venen a casa teva si vols fer una reunió d’amigues i vestits!

El mercat és:
Divendres 5 d'octubre de 16:30h a 21:00h
Dissabte 6 d'octubre  de 12:00h a 20:00h

Lloc:
Oratori de Sant Felip Nerí
Carrer del Sol 8, 08012 Barcelona



Mercadillo Susi Sweet Dress (Barcelona 23-09-2011)


Per cert, el dia 6 d'octubre al barri de Gràcia no només trobareu vestits vintage. Les botigues de barri surten al carrer per donar a conéixer els seus productes. Aquí teniu més informació.

I a part de voltar, també tocarà anar a menjar una mica no? Tinc pensats alguns llocs per provar (ja us informaré), però si al final fa mandra la Sílvia em va parlar d'una bona alternativa. 

Es tracta de la web Just-eat. Si vius a Barcelona, només has d'entrar a la pàgina, posar el teu codi postal i allà veuràs totes les opcions disponibles de restaurants que et poden portar menjar a domicili. A més, podràs consultar els menús i fer la comanda i pagament amb targeta. Ella ho ha provat i diu que és una passada!

Ja us explicarem!!


Bon cap de setmana,

Mònica



0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...