TRES GRANS BOTIGUES DE MANUALITATS

De les edicions 2013 de Fira Creativa i Bcn&Cake he triat les tres millors botigues de manualitats que hi vaig trobar. Per a mi són especials perquè tenen productes americans (són els millors), tenen botiga online, tenen botiga física, i tenen un assortit de productes diferent. Són d'aquelles botigues on et quedaries hores mirant les coses que tenen, descobrint nous accessoris que fins ara mai havies vist ni sabies que existien.

En primer lloc tenim Grappa-Scrapbooking. Es tracta d'una botiga-taller de scrapbooking a la ciutat de Barcelona. Ofereixen moltíssima varietat de productes i tallers impartits per Papers Trencats. Jo hi vaig comprar una troquejadora en forma d'estrella que ja veureu en propers posts...
Els trobareu al carrer Rogent 11 de Barcelona, però també online, a Facebook i a Instagram.



 via


La següent és J. Pujol. Es tracta d'una botiga especialitzada en màquines de costura, patchwork, quilting, manualitats, brodats, accessoris, teles i fils, llibres i cursos... o sigui, en tot allò relacionat amb la costura. Però no us penseu que tenen el que tenen la resta de botigues, aquí trobareu els complements més insospitats: regles i plantilles, maniquins, entreteles, planxes, bases i talladores, organitzadors de teles, marcadors i tisores... i mil i una coses més! val la pena acostar-s'hi i xafardejar, segur que trobareu alguna cosa especial. Visiteu la web de complements Ideas Patch&Quit.
Els trobareu a l'Avinguda Borbó, 62 de Barcelona.


via

I per últim tenim la Boutique del Scrap, aquesta està a Toledo, però no patiu, tenen botiga online. Estan especialitzats en scrapbooking, però també hi trobareu llanes, feltre, agulles, goma eva, secció per a nens i tallers. Tenen productes de marques americanes i em van confirmar que si es necessita alguna cosa que no tinguin en aquells moments, ho poden demanar, cosa molt interessant!



I això és tot. Ja veieu que anant a les fires pots descobrir joies com aquestes.

Fins aviat!

Marina

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...