MANUALITATS A NEW YORK: PAPER SOURCE

Primer que res deixeu-me dir que avui és un dia especial perquè la meva gran amiga Mònica fa anyets!!! FELICITATS!!! Que siguis very happy neni ;)

Bé, a la feina. Us presento el paradís de la papereria. Es tracta de Paper Source, una cadena de tendes que vaig descobrir abans d'anar a Nova York el Nadal passat.
Vaig fer una recerca de les tendes de manualitats que podria trobar a la gran ciutat, i sens dubte aquesta és una de les millors. No patiu, la resta també us les aniré explicant ;)

Paper Source és un d'aquells llocs d'on sortiries amb totes les coses que hi venen. No te res a veure amb les papereries d'aquí, la veritat; és que els americans són els americans! Ja se sap! Estan especialitzats en invitacions de boda i tota mena d'esdeveniments i tenen una grandíssima varietat de mostres per a tots els gustos (no com aquí, que només hi ha monyeries o coses supermegahiper personalitzades que et costen un ull de la cara i mig de l'altre...). Pots triar el teu model, personalitzar-lo amb els textos i fotos que vulguis online i ja està! Ho tens a casa de seguida. Amb la feina que porta organitzar segons quina boda, un sistema com aquest et pot facilitar les coses. Als EUA estan força acostumats a treballar d'aquesta manera. Sinò feu un cop d'ull també a Wedding Paper Divas. Són genials en el tema invitacions, i a més t'envien mostres a casa (nosaltres en vam demanar algunes quan preparàvem la boda). Potser són una mica més clàssics que Paper Source, però ja se sap que els Americans a vegades són pastelosos.


















 
 
Apart de les invitacions, tenen un magnífic assortit de paper de regal, que per ell sol ja
és un regal. Jo me'ls hagués quedat tots, per emmarcar-los i fer-ne quadres...res d'embolicar regals! N'hi havia moltíssims i de totes les temàtiques.





















Hi ha molts objectes de papereria, com aquests imans tant originals, caixes per a regals, cintes, material d'oficina, papers de formes, colors, materials..., idees per a regalar segons l'època de l'any o temàtica...
A la web hi ha buscadors per preu, per objectes més venuts, etc.
També hi trobareu workshops i idees per a fer les vostres pròpies manualitats i invitacions, on t'expliquen el material que necessites i els passos a seguir.




















Tenen moltíssim assortit de postals i sobres. La tradició d'enviar cartes o postals als EUA
està molt arrelada (cosa que aquí malauradament s'ha perdut) i es nota, perquè tothom pot trobar la postal ideal per enviar als seus coneguts o familiars.

 via

Mireu aquest calendari què maco, oi? Jo vaig estar a punt de comprar-ne un, però ja no m'hi cabia res més a la maleta :p
via 

Guaiteu quin davantal mes divertit i quins tovallons de bicicletes...ah i una cosa que em va fer molta gràcia és que venien la caixa de la Batamanta! sisi, la caixa buida, per a que a dins hi fiquis el regal que vulguis però la persona que rep el regal es pensi que li regales una Batamanta. L'hauria d'haver comprat, perquè la cara que ha de fer algú quan li regales això no deu tenir preu... :)

I també venen aquests segells personalitzats. Si els hi portes el text i el dibuix et fan el teu propi segell (tarden uns dies és clar).




































A la ciutat de Nova York n'hi ha varies franquícies, però jo us recomano la del Soho. I la de Columbus Avenue també és molt gran.

Bé, si aneu a New York i us agraden les manualitats, don't miss it!!

Marina


1 comentari:

  1. Marina gràaaacies de nou!! Fins ara no havia vist l'entrada... Que xulo tot! Cada cosa que expliques de New York em dóna més ganes de visitar la city.

    Muack!

    Mònica

    ResponElimina

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...