AL VERSIÓ RAC1

Divendres passat vam passar una tarda molt divertida. Vam anar de públic al programa de ràdio Versió Rac1 de l'emissora RAC1. El programa, conduit per Toni Clapés, es fa de dilluns a divendres de 16 a 19 hores.
Els divendres tenen públic al l'estudi, unes 20 persones que acompanyen al Toni Clapés i als seus companys d'equip durant les tres divertides hores que dura el programa. Una bona combinació d'humor i actualitat que fa 16 anys que s'emet i que, si no ho heu fet ja, heu d'escoltar si voleu passar una bona estona.


Mai havia format part del públic d'un programa de ràdio, i només per experimentar-ho i veure com funciona la ràdio per dins ja val la pena apuntar-s'hi. Amb unes poques setmanes d'antelació vam enviar un mail a la producció del programa i ens van trucar per anar-hi.


La conducció del Toni Clapés és genial, es nota que és un equip compenetrat i que gaudeixen del que fan. Els personatges que hi intervenen i l'espontaneïtat constant combinada amb un guió que dóna peu a l'improvisació, formen un espectacle complert i que de fet, a nosaltres ens fa riure molt.



I aquí estem l'Albert i jo amb tot l'equip després del programa. Tots van ser molt amables i pacients amb els visitants.


Aquí estem entre el públic! Una gent molt maca vinguda de tot arreu que també van gaudir molt de la tarda.




En definitiva, un espectacle que no us podeu perdre, i una de les coses gratuïtes i de qualitat que queden en aquesta vida!

Marina

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...