LA NOVA TAULA DE MENJADOR

Per fi tenim acabada la taula del menjador, visca! Després de molt pensar, imaginar, buscar, provar i decidir... però el resultat ens encanta i ha valgut la pena el procés.

Volíem gastar pocs diners, una taula petita però ampliable, de colors clars i handmade (s'ha de dir així si vols molar).

En realitat tenim la mateixa taula de sempre però hi hem fet moltes modificacions. Fa anys vam comprar la taula Bjursta de Ikea (la que té el 50 % de la població...ja se sap, bo, bonic, barat...) i ja n'estàvem més que tips. A més ocupava massa lloc.


El primer pas va ser polir tota la superfície de la taula i les potes. Aquesta taula és de fusta massissa (o almenys ho era quan la vam comprar) i al polir-la queda la fusta de pi clara al descobert. Hi ha força feina a polir (molta) però la polidora elèctrica ho facilita (bé, és impossible fer-ho a mà).

 
Un cop polida i després de passar un drap humit per tot arreu per tal de treure la pols i les restes de fusta, vam pintar-la amb esmalt acrílic brillant blanc. Primer hi vam posar una capa de imprimació ja que aquesta fusta és molt i molt porosa. Sense la imprimació hauríem hagut de fer moltes més capes de pintura.



Un cop seca la pintura blanca, vam fer una capa de vernís incolor mat a la part baixa de les potes que com veieu a les fotos no vam pintar de blanc. Aquest efecte és porta bastant i a mi personalment m'agrada, ja que conserva visible una part de la fusta original.




La part de la reducció de la taula la va fer l'Albert. La taula inicial feia 1,40 m de llarg quan estava plegada, i la va reduir a 1 m. Ara ocupa l'espai adequat, hi poden seure còmodament 4 persones com abans i la podem ampliar a 6 persones.



 








Com podeu veure les cadires són diferents, m'agraden les cadires diferents per la taula. Tenim 4 cadires, totes diferents, així no ens avorrim.

  


Us agrada? ;)

Marina

7 comentaris:

  1. Nena que xulíssimaaa!! He de venir a casa vostra perquè em sembla que no la reconeixeré!

    Mònica

    ResponElimina
  2. M'agrada molt, la part natural de les potes es genial.

    Isabel

    ResponElimina
  3. Molt bonica i original...quan passeu per casa nostra? ;p

    ResponElimina
  4. Doncs sí, sí que m'agrada! Molta feina però rl resultat va molt la pena! Esteu fets uns artistes del "handmade"!!!!
    :D

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies! gràcies pels vostre comentaris. La veritat és que estem molt contents amb la nova taula, va de meravella i és perfecta per al menjador.

    Ens veiem al blog!

    Una abraçada!

    Marina

    ResponElimina
  6. m'ha encantat, just el que vull fer!! no sóc gaire (gens) manetes... a veure com queda.

    Gràcies pel post!

    ResponElimina
  7. Gràcies Karmaku, la veritat és que porta feina fer un projecta d'aquests però després veus que ha valgut realment la pena!

    Una abraçada!

    Marina

    ResponElimina

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...