JO ESTIMO TV3

Des de Sopa Normal volem recolzar i donar veu a aquesta iniciativa popular que promouen els treballadors i treballadores de TV3 i Catalunya Radio: Tinc ganes de veure't.
 
Tinc ganes de veure't és un acte reivindicatiu de caràcter festiu i familiar per a defensar una televisió pública i de qualitat al nostre país.;una televisió i radio que han de fer front a unes fortes retallades.
 
La festa s'ha finançat íntegrament amb els donatius dels treballadors i hi participen desinteressadament molts artistes, músics, periodistes, còmics, presentadors, etc...
 
Tant a la televisió com a la radio hi treballen moltes persones que estimen la seva feina i fan possible cada dia que puguem gaudir d'una programació a l'alçada del país que representa.
 
 
Cito del seu blog:
 
 
L’acte, gratuït i obert a tothom, se celebrarà al Moll de la Fusta de Barcelona.

La festa començarà a partir de les 12.00 am i acabarà a les 20.00 pm i constarà de tres franges diferenciades:

 
 
 ■Matí, de 12.00 a 14.00: Actuacions infantils i juvenils, amb Macedònia, la Coral de Sant Jordi, Dani Jiménez i Always Drinking Marching Band. Es comptarà amb un taller de maquillatge i inflables per als més petits.

 ■Migdia, de 14.00 a 16.00: Dinar en què se servirà paella. També hi haurà servei de bar, entre d’altres.

 ■Tarda, de 17.00 a 20.00: Noves actuacions i concerts. Comptarem amb la presència d’Els Catarres, Quimi Portet, Txarango, Sanjosex, Mazoni, Andrea Motis i Joan Chamorro, Andreu Rifé, Teràpia de Shock, Mishima, Lax’n’Busto, Pastora, Gossos, Macaco i Gerard Quintana.


 

 
 
 
També s'hi recolliran signatures per recolzar la iniciativa.
Us poso el programa del dia.
 
  
Jo no m'ho perdré! Vindreu?
 
Marina

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...