COCA DE IOGURT

Bon dia a tothom, avui us porto la recepta de la coneguda coca de iogurt casolana. És fàcil de fer i molt bona, ideal per a acompanyar una bona tassa de llet, suc o té. Si teniu alguna visita a mitja tarda i els hi poseu per berenar quedareu com uns senyors.

Bé, passem a l'acció. Necessitareu aquests ingredients:

3 ous
1 iogurt de llimona
3 iogurts de farina
2 iogurts de sucre
1/2 iogurt d'oli
1 sobre de llevat químic
mantega per a sucar el motlle








Preescalfeu el forn a 200 ºC. Barregem els ous amb el sucre i sense parar de remenar afegim la resta d'ingredients.
Folrem el motlle amb mantega i farina i hi afegim la barreja.
Enfornem 10 minuts a 200 ºC. Depenent de l'alçada del motlle tardarà més o menys a fer-se, però sol ser força ràpid. Podeu anar fent comprovacions amb un escuradents, si després de clavar-lo surt sec, la massa ja està cuita.



Un cop cuita, la traiem del forn. Quan estigui freda la desemmotllem i hi posem damunt una fina capa de sucre glaç.


Si voleu a la barreja hi podeu posar 1/2 iogurt d'anís. Li donarà un gustet anisat molt bo.


Ja veieu que la massa va pujar molt i va quedar molt esponjosa, ni massa seca ni massa molla, al punt :) Yuhuuuuu


I el motlle que vaig utilitzar li va donar un acabat elegant.





Que vagi de gust,

Marina




1 comentari:

  1. Pastís amb una presentació excel·lent i un sabor encara millor!!!!

    ResponElimina

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...