GADGETS

Avui nova tongada de gadgets!

Us vull parlar d'aquesta cistella que fan a Malices, i que podeu comprar també a Vinçon. Es tracta d'una cistella que incorpora cintes de cuir i anelles d'acer per tal de poder-la col.locar a la bicicleta. Trobo que és una bona idea per anar a comprar. No és excessivament gran, però ho és més que les típiques cistelles de barretes de ferro que duen les bicis, a més, aquesta es posa i es treu per tal de poder-la dur a dins la botiga i després posar-la a la bici.
Té dues nanses de mà i una nansa llarga per dur-la a l'espatlla, i la corretja de sobre té dues posicions per tancar-la més o menys, segons la quantitat de productes que hi porteu. 

 
Els apassionats de les bicis segur que ja coneixeu Moma Bikes, però avui us vull ensenyar les Fixie. Potser ja les deveu haver vist per la ciutat, a Barcelona n'he vist unes quantes, i al viatge a New York també en vaig veure d'aquest estil. La veritat és que són unes bicis diferents tant per estil com per funcionament. Realment tenen un aire minimalista i simple alhora que elegant. En quant al funcionament la principal diferència en referència a les bicicletes que hem utilitzat sempre aquí, és que les Pixie poden anar marxa endarrere i no tenen frens. El primer cop que vaig provar aquestes Bicicletes va ser a Nimega (a prop d'Amsterdam), quan vam anar a veure a una amiga, la Laia, que estava allà d'Erasmus. D'això ja en fa uns quants anyets...Tant al centre com al nord d'Europa fa molt de temps que les utilitzen. A nosaltres potser ens costaria acostumar-nos-hi, però si voleu veure'n els avantatges, mireu el següent vídeo.















via





I continuem amb temes relacionats amb els Països Baixos? Doncs aquí tenim Graypants. Tres joves d'Amsterdam són els creadors d'aquestes làmpades creatives i ingenioses que ho tenen tot, estètica, reciclatge i ecologisme. És un clar exemple de que una idea pot ser un èxit. El preu de les làmpades és força elevat... això sí.
Si amb veure-les a la web no en teniu prou o no veieu prou bé el producte, us podeu apropar al Federal Cafè, a Barcelona, un dels meus llocs preferits i dels que ja hem parlat al blog. Ells les tenen penjades a la planta de baix, sobre la taula compartida i hi queden de meravella. Si quan les veieu de dia són maques, espereu a veure-les enceses a la nit, són precioses.


 
via

 




















I aquí teniu un vídeo de com va sortir la idea i com es fabriquen aquestes llums originals.

What is Graypants? from Shep Films on Vimeo.


Bé ara teles, i no pas unes teles qualsevol. Marimekko fabrica teles des de Finlàndia plenes de llum i color. Podríem dir que no són aptes per a gent avorrida. Ideals per a nenes i nens i per a vides alegres, tenen teles, robes per la llar, cortines, coixins, peces de vestir, tovalloles, llençols... i tot allò que es pugui imaginar amb roba. Els seus productes no són fàcils de trobar per aquí, com passa amb molts productes nòrdics o americans :( però esperem que arribin aviat...mentrestant gaudiu d'aquestes fotos i de la seva web. Ah, segurament us recordaran a algunes teles de Ikea...



via


I això és tot per ara ;)

Marina

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...