SANT JORDI 2013

Dimarts, dia de Sant Jordi, va fer un dia preciós. Els carrers plens de roses vermelles (aquest any el vermell ha guanyat a les roses de coloraines antinaturals) i llibres i gent i nens i nenes, i autors...
És una llàstima que un dia així sigui laborable, però almenys és un dia laborable diferent. Nosaltres vam anar als jardins del Palau Robert de Barcelona a veure en directe l'emissió del Versió Rac1 i després a passejar per Passeig de Gràcia i un trosset de la Rambla Catalunya. Jo vaig tenir la meva rosa preciosa, sense paper ni espiga ni floritures (com a mi m'agrada, una rosa preciosa per si sola) i l'Albert el seu llibre, aquest any "Indecències" d'Alan Bennet.

Després vam anar a la llibreria La Central, plena com un formiguer. Però no hi anàvem a comprar cap llibre, hi anàvem a berenar al cafè que hi ha al pis de dalt, que és molt bonic, amb una vidriera gegant i una terrassa acollidora. Estava pràcticament buit... que bé! Sant Jordi a Barcelona pot ser agobiant, però no ho és si et saps moure i anar als llocs adequats. Fins i tot, allunyats del bullici del pis de sota i del carrer, a la taula del costat seia el poeta Joan Margarit, signant llibres, i atenent a lectors espontanis que se'l trobaven allà casualment.


Bé, espero que hagueu passat una feliç diada!

Marina

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...