VIATJAR LOW COST

Cada vegada que vaig de viatge tinc la sensació que si vull dormir en un lloc decent hauré de pagar un dineral. Els últims anys hi ha hagut una tendència a la bipolarització del sector hoteler. Per una banda proliferen i tenen èxit els hotels luxosos o súper luxosos, i per altra banda els albergs de nova generació han arrancat el vol i sembla que ningú els podrà aturar.

I és que viatjar low cost, fer contacte amb gent de diferents llocs i pernoctar en habitacions per on no corrin les rates, és possible.
Avui us donaré uns quans exemples per viatjar sense haver de pagar per comoditats innecessàries i trobar llocs moderns, nets i dinàmics.

El Praktic Rambla Barcelona és un nou concepte d’hotel, una combinació de disseny, confort, arquitectura autòctona i ubicació immillorable a baix cost. Situat a la part baixa de la Rambla de Catalunya, un dels carreres amb més encant, i tranquil, tot i la proximitat de les Rambles. A més a més està a un pas dels principals reclams turístics.






També tenen idees curioses com que si hi dorms 3 nits i reserves des de la seva web et regalen una targeta de transport T10 per a poder visitar coses que poden quedar més lluny. Els clients tenen un 10% de descompte als millors restaurants de tapes i cuina tradicional de Barcelona. I també posen a la disposició dels clients, gratis, una càmera Lomo per a poder fer fotos de Barcelona. Ells hi posen la càmera i el carret. Tot això des de 80 euros.  




L’hostal U-Madrid està dins d’un palau del segle XIX totalment reformat.
Situat al barri de Chamberí prop de la zona de moda tant de dia com de nit de Madrid. Ben situat i ben comunicat per arribar als punts més importants de la ciutat. Disseny i qualitat en els acabats a un preu reduït.


Les habitacions són amples, còmodes, netes i acollidores, i les zones comuns són una de les millors cares d’aquest hostal de categoria. Disposen de serveis a destacar com wifi gratuïta, ordinadors, bugaderia, guarda maletes, lloguer de bicicletes, free tours, classes de cuina...






L’Oops Paris combina confort i disseny, tant que ha estat escollit un dels deu millors hostels del món segons The Guardian. El seu disseny és el resultat de la col·laboració entre l'arquitecte Philippe Maidenberg i la dissenyadora gràfica Daniela Milles. Des de que va obrir les seves portes al setembre de 2007, s’ha convertit ràpidament en un dels albergs més agradables de París.






El Kex Hostel està ubicat en una antiga fàbrica de galetes al centre de Reykjavik. Està moblat amb materials recuperats i objectes trobats de diversos llocs. Kex combina un ambient industrial vintage amb un toc eclèctic i contemporani.



Kex és més que un simple alberg, i disposa d'una gran varietat de dormitoris i habitacions, amb una capacitat de fins a 142 persones. Compta també amb una cafeteria i un bar, una sala d'estar, un pati a l'aire lliure climatitzat, un taulell d'informació turística, una bugaderia, un gimnàs, cuines que poden ser utilitzades pels clients, sala de reunions, wifi gratuït, i moltes coses més.




Czech Inn forma part cadena d'hotels low-cost de Praga Bohemian Hostels, que es remunta a l'any 1999, quan es va obrir el seu primer establiment amb només deu llits. Deu anys i milers de persones més tard, la família ha crescut incloent Miss Sophie, Czech Inn i Mosaic. Comoditat, disseny i estalvi s'equilibren en totes les seves propostes.






Goli Bosi Design Hostel està situat al cor del nucli antic de Split, dins dels murs d’un palau romà construït al segle IV per l'emperador Dioclecià.
L'espai de l'alberg està dissenyat com un híbrid entre un hotel càpsula japonès i un vell gran magatzem europeu, amb la història de Split escrita a les parets.




Tot és de color groc, ja que aquest és el color del sofre i Split va ser famós pels seus banys sulfurosos en temps passats.
Hi ha 29 habitacions en total, que van des d'habitacions dobles a dormitoris de vuit places. La platja es troba a tocar de l'alberg, i es pot contemplar des de les finestres del pis superior.





Hostel 3B s'anuncia com l’hostal més nou, més modern i més net de Platja del Carmen (Rivera Maya, Mèxic). La seva decoració combina els murs pintats d'alegres colors de l'arquitectura tradicional mexicana, amb un mobiliari fet a mida d'un contemporani estil neobarroc.





Matchbox The Concept Hostel sorgeix a Singapur per donar resposta a les demandes d'una nova generació de viatgers. Els seus dormitoris comuns compten amb un sistema exclusiu de lliteres simples i dobles independitzades amb envans, amb el que s'elimina la manca de privacitat.
També té dues atractives àrees comuns que permeten als viatgers l'intercanvi d'idees i impressions.



Sources via



I això és tot. Espero que us serveixin aquestes idees!

Marina



1 comentari:

  1. Uooo quina cerca has fet!!! Els haurem de provar tots!! Un darrera l'altre!!! Jejejejej tant de bo!!
    :)

    ResponElimina

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...