SERIGRAFIA APART EDICIONS

El cap de setmana passat, a part de la fira Creativa, també es va fer la Craftroom a la Fira de Montjuïc. No us n’havia parlat abans perquè tot just divendres a la tarda me’n vaig assabentar. Craftroom és una fira que es fa dins la Setmana d’Artesania de Catalunya. El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya organitza aquesta mostra que es fa del 30 de novembre al 2 de desembre.
S’hi aplegaven artesans d’arreu de Catalunya per tal de mostrar les seves creacions. Una mostra relaxada, amb força públic però sense aglomeracions. Una de les coses que més em van agradar van ser les serigrafies d'Apart Edicions, en concret les obres de Josep i Ramon Moscardó.





La serigrafia és una tècnica que consisteix en l’estampació a través d’una pantalla, una per cada color, fet que conforma l’originalitat del procés.




Particularment m’han agradat molt els paisatges dels dos artistes esmentats. Aquí en podeu veure una mostra i a la seva pàgina web moltíssimes més. Jo, que les he vist en directe, us puc dir que són realment maques i vistoses, perfectes per decorar qualsevol de les parets de casa nostra, o d’un lloc públic per a que tothom les pugui admirar.











Totes les fotos via


Marina


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...