PINTAR O EMPAPERAR?

Mentre la Mònica està reformant la cuina de casa seva, jo he pintat el pis. Juro que la propera vegada faré venir un pintor.
Ho hem anat fent aprofitant festius i ponts, un dia les habitacions, l’altre el passadís i el dormitori, l’altre el rebedor i el menjador…

Pintar és molt cansat, bé, el que realment cansa és preparar-ho tot, encintar portes i finestres, panys de llum, làmpades i endolls, tapar els sòcols i cobrir el terra i els mobles, pintar amb pinzell tots els racons i angles de les parets...i és clar, un cop passat el rodet, treure-ho tot i netejar-ho...! total, que n’estic fins als trons de tanta pintura, tant pujar i baixar l’escala, tant voltar de genolls per terra i tant netejar. Ara, per fi, El nostre piset està totalment blanc, com un bastidor immaculat que espera que el dibuixin. Abans (quan vam entrar a viure al pis) hi havia un color entre groc i salmó claret. Tot i ser clar, es veia apagat i el blanc d’ara fa la sensació de més amplitud i lluminositat.

Ara ho omplirem amb mobles nous, senzills i pocs, però al nostre gust.

Per als que no en teniu prou amb la pintura i vulgueu alguna cosa diferent, heu de saber que avui en dia l’opció del paper de paret és molt àmplia, i que ha evolucionat molt amb el temps. Res a veure amb el paper que hi havia al menjador de casa dels pares quan érem petits...

Per exemple, què us sembla aquest paper que simula formigó? Jo el trobo molt original. És ideal per als amants de l’arquitectura industrial.







N’hi ha amb diferents textures, però tots seguint aquesta tendència. Si us tireu a la piscina està clar que aconseguireu una estètica molt autèntica.






El seu dissenyador, Piet Bon, ha dit que “El resultat és sorprenent en tots els sentits. L’has de tocar per a sentir la diferència amb el formigó de veritat.”



Ho podreu trobar a:

Roomservice Design Gallery
Carrer dels Àngels, 16
08001 Barcelona







I si no us agrada aquest estil, us en presento un altre força diferent, tot i que també és elegant. Són papers amb un dibuix tipogràfic molt marcat, combinat amb uns colors pastel que el suavitzen. Tot i ser molt actuals tenen un aire de les pel·lícules dels anys ’60.













Trobareu tota la informació a: www.trestintas.com/es

















A més, a la seva web trobareu molts altres tipus de papers, com poden ser aquests de Mariscal. Jo els he vist a les parets del pis-exposicó de Vinçon i són molt macos.






I també papers per a les habitacions dels més petits!




Fonts via i via



Marina


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...