UNA MOTIVACIÓ EXTRA


Ja fa temps que veig gent corrent per tot arreu. Ara, a més de cotxes, motos, bicis i persones, et pot atropellar un corredor amb malles i auriculars, corrent a tota metxa, escoltant musica “motivadora” i respirant superació personal (a més de fum dels cotxes). I mentre miro com marxen amb els talons tocant-los-hi el cul, em pregunto on i quan vaig perdre jo les ganes de sortir al carrer a suar i treure el fetge per la boca (al principi és clar, després es veu que és fantàstic...), a esquivar gent amb gossos, carrils bici, quioscos i papereres. Ho he intentat varies vegades, però totes he fracassat, per un motiu o altre ho acabo deixant fins que al cap de mesos o anys penso: va, ara faré esport i m’hi enganxaré com fan els altres. Però no, no hi ha manera tu!

Per als que teniu la sort de portar el virus aquest que diuen que se’t posa dins i et fa pujar l’adrenalina només posar-te les bambes i les malles, us proposo uns complements que de ben segur us motiven encara més (si es pot, és clar).

Es tracta d’unes eines que pots dur a sobre mentre et mous i es veu que després et relaten fil per randa cadascun dels teus moviments, i a més, et motiven a seguir i seguir...
No solament són útils a l’hora de córrer, sinó per a qualsevol activitat física o esportiva que feu, ja sigui caminar, pujar a Montserrat i baixar a peu coixet, ballar sardanes, competir en un concurs d’escopir pinyols d’oliva, fer ball de bastons, representar els pastorets, córrer en una mani davant els mossos o fer qualsevol tipus d’esport/activitat/moviment.


Nike + FuelBand és el nou instrument de fitness que Nike ha tret al mercat.



El gran avantatge és que la bateria dura fins a 10 dies! Dur-lo pot fer que sortir a córrer sigui molt més interessant i divertit.



Té un acceleròmetre, un controlador de la son, i un component de nutrició que compta les calories que vas cremant.


Pots plantejar reptes en sincronia amb l’aplicació mòbil i compartir les teves fites amb els amics. Nike ha penjat a la seva web aquest vídeo.






Fitbit, el gadget que utilitza un acceleròmetre per comptar els passos, determina la qualitat i quantitat de son i compta amb un altímetre per a mesurar les escales que puges. Totes les dades es sincronitzen al web, fet que permet veure i analitzar les estadístiques dels vostres objectius. El preu és de 100 USD.


A més:

·         Monitoritza els teus passos, les escales que puges, els teus cicles de son, la distancia que fas corrent i les calories que cremes.
·         Registra els teus aliments i la teva activitat mitjançant la web i l’aplicació mòbil de Fitbit. Podràs saber les calories que has consumit i quantes has de cremar per a aconseguir els teus objectius.
·         Disposa de “Aria”, una bàscula intel·ligent que t’ajuda durant el procés a llarg plaç.
·         Podràs controlar quan de temps dorms i la qualitat del son. I disposa d’una alarma silenciosa que et desperta només a tu.










Fitbit Zip from Lightshow Creative on Vimeo.




El Jawbone UP és el nou gadget que ha sortit a la llum fa unes setmanes. És semblant a la Fitbit en molts sentits: té el acceleròmetre, el controlador de la son, i una aplicació de nutrició. Fins i tot té un cost semblant: 129 USD.







Però Jawbone té un lleuger avantatge. Tot i que no té tantes característiques com el Fitbit (cronòmetre, salutació personal, capacitat de sincronitzar amb altres aplicacions), mai t’oblides de posar-te’l, ja que sempre el tens al canell. I una de les millors propietats és que la bateria té una durada d'aproximadament una setmana.








Vosaltres escolliu ;)


Marina

1 comentari:

  1. Molt interessant aquesta entrada al blog pels que tenim el virus!!!

    Víctor

    ResponElimina

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...