COSES CURIOSES


via
Ja tornem a tenir aquí la secció de coses curioses. La veritat és que potser hauria de canviar el títol per "tonteries que he trobat per internet" perquè aviso que avui la majoria de vídeos són xorrades de les grans...


  • Per començar i poder justificar el títol, us deixo amb una cosa interessant. Es tracta d'un rellotge que calcula a quina hora hauries d'anar a dormir per aixecar-te ben fresc a l'hora que tens programada. Es basa en els cicles de son, per exemple si jo demà m'he d'aixecar a les 7h, lo ideal seria que a les 22h, a les 23.30h a la 1h o a les 2.30h ja estigués dormint.
  • Venga després d'això, ja puc començar amb les tonteries: 24 GIFs inexplicables.
  • Jajaja, mireu quines llums de Nadal més originals tenen a Brighton! El que ho va posar no sé si estava emprenyat amb algú o odia els Nadals, però l'originalitat no li treu ningú...
  • Parlant de Nadal i originalitat, vaig trobar curiosa la idea del blog A Beautiful Mess de "tunejar" aquestes figuretes per l'arbre de Nadal.  Podria fer-se amb altres objectes inútils que tingui per casa no? Una mica d'spray daurat o platejat i més fashion que ningú!
  • Això no sé si és un montatge ni si realment la senyora Yoko Ono estava versionant Kate Perry, però veure-la és un xou!
  • I aquest vídeo si que m'ha deixat parada. Havia vist vídeos musicals de bodes, de propostes de matrimoni, però de ruptures de parella?! Aquests dos (que es veu que són músics) van decidir grabar un vídeo musical explicant els motius de la ruptura (bàsicament que un volia tenir fills i l'altra no) amb coreografia inclosa! No crec que acabessin de gaire mal rotllo, perquè si no, ho veig difícil.
  • I per acabar us deixo amb un vídeo de Nadal molt especial. Ja sé que hi ha moltes versions circulant del "Call me Maybe", però aquesta em toca molt d'aprop. Pels que el coneixeu, suposo que veureu que un dels protagonistes és el Juanjo amb els seus companys de feina i els usuaris del centre ocupacional on treballa. S'ho van passar pipa! Si, som tots uns frikis!

I per si no parlem abans, Bon Nadal i Bones festes!!

Mònica

1 comentari:

  1. Però que coi fot aquesta de la Yoko Ono??? Juas Juas, quin fart de riure m'he fet!

    Marina

    ResponElimina

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...