COMPRAR I VENDRE DE SEGONA MÀ


Sigui per la crisi o sigui per l’auge de la roba vintage, el que cada cop està més clar és que els mercats de segona mà tenen èxit a Barcelona. Seguint els passos d’altres capitals europees veteranes en l’organització d’aquests esdeveniments, els nostres mercats reben cada dia més i més visitants que busquen col·leccions antigues o objectes d’altres èpoques.

Els que avui us cito al blog segurament no són els únics, però sí els mes coneguts i concorreguts.

És un mercat de venda directa i d’intercanvi d’articles de segona mà, des de roba vintage fins a llibres, música i productes informàtics. L’accés és lliure a tothom. A la primavera s’organitza a la Plaça del Mar de la Barceloneta i a l’hivern a l’Estació de França. La pròxima cita és diumenge vinent, dia 16.
Us deixo un vídeo per a que us aneu fent una idea de com és.





Flea Market Barcelona
És un mercat de venda i d’intercanvi d’objectes de segona mà en bon estat i a preus raonables. No s’hi permet la venda ni d’artesania ni de productes manufacturats. Se celebra a la Plaça Blanquerna del Raval. Ja té cinc anys, cosa que el converteix en el mercat vintage més veterà de Barcelona, juntament amb el Lost&Found.
Podeu consultar tota la info a facebook.com/fleamarketbcn
És un mercat mensual itinerant que pretén ajudar els venedors a buidar casa seva dels objectes que ja no utilitzen. Una manera de reciclar econòmicament viable per als compradors.

Nostalgie
Nostalgie, mercat roba vintage, bijuteria i calçat a preus econòmics. La particularitat del Nostalgie és el se emplaçament: s’instal·la un o dos cops al mes en un bar o restaurant. La següent edició és el 21 de desembre al Hello Sushi Club, un lounge japonès a Junta de Comerç 14, molt a prop del Gran Teatre Liceu.

Demanoenmanobcn
És un mercat itinerant que se celebra cada mes en diferents llocs de Barcelona. S’hi poden trobar parades d’exposició, intercanvi i venda. Es divideix en dos espais: un està dedicat al reciclatge, la segona mà i el vintage, i l’altre a joves creadors. La pròxima cita és al gener.

Marina


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...