TIRAMISÚ DE MADUIXES


Avui una altra recepta. El tiramisú de maduixes!

Ja fa un temps vam publicar la recepta del tiramisú tradicional que podeu consultar aquí.

En aquell moment la Mònica ja va comentar que una variant del clàssic tiramisú podia ser fer-lo amb maduixes. La Dolors (la meva mare) va fer-ne com a postres un dels dies de Nadal, i li va encantar a tothom!


Per a 8 persones necessiteu:

2 terrines de formatge Mascarpone
50 g de sucre per cada terrina de Mascarpone (100 g)
1 rovell d’ou per cada terrina de Mascarpone (2 rovells)
Melmelada de maduixa
Maduixes


Com fer-lo

En bols individuals transparents poseu unes quantes maduixes laminades de forma que es vegin des de fora.







Poseu el sucre i els ous a la màquina de barrejar i deixeu que es mesclin fins que quedí així:





Aboqueu-hi les dues terrines de formatge Mascarpone i deixeu que es lliguin tots els ingredients.









Ara aboqueu una mica de mescla damunt les maduixes dels bols.






Alliseu la superfície.






Afegiu-hi un raig de melmelada de maduixa.






Poseu-hi una altra capa de mescla i alliseu de nou la superfície.






Ja podeu decorar la part superior del bol com vulgueu, nosaltres hi vam posar una mica més de melmelada i una maduixa.
Jo recomano posar-hi maduixes petites laminades o trossets de maduixa, perquè posant-hi més melmelada pot arribar a ser massa dolç.








Quedareu com uns senyors, i ben tips!! ;)

Bon profit!!


Marina


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...