COOKIES NADALENQUES 2

Primer que res i abans de tot, volem desitjar per vosaltres i nosaltres un molt bon any 2013. Per Nadal es barreja la sensació d’acomiadar el que és vell i dir hola al que comença de nou. Aquest any l’encetem amb bones expectatives i els millors desitjos i il·lusions, perquè les persones sempre volem que les coses que han de venir siguin millors que les que hem tingut, i aquest esperit és el que sense adonar-nos-en, ens fa moure i tirar endavant.

El dia de Sant Esteve, per acomiadar el 2012, ens vam trobar amb la Mònica per a fer les nostres galetes nadalenques. Aquest és el segon any que les fem i ja ens sembla que hem establert la nostra tradició particular. Les del primer any les podreu veure aquí.
Tot i tenir poc temps, ens en vam sortir prou bé, i a més l’important era fer-les juntes, no el resultat.










La recepta no te cap secret, les galetes són les típiques galetes de mantega i la glassa es fa amb 200 grams de sucre glaç i una clara d’ou.
De totes les que vam fer, la majoria s’han menjat durant les festes, i altres s’han fet servir com a centre de taula decoratiu. Una bona amiga, la Rosa, va posar-les en una safata, embolicades amb una cinta brillant i una espelma al mig. Ho va posar al centre de la taula i va quedar d’allò més original!

La forma de les galetes està feta amb un motlle que vaig portar del viatge a New York! Per cert, us he d’explicar coses del viatge! A veure si tinc temps i us vaig xerrant cosetes.

Fins aviat!!


Marina


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...