COMPARANT TABLETS


Suposo que molts de vosaltres coneixeu ja l’iPad mini, una tablet petita i versàtil que ja ha cridat l’atenció de molts usuaris. Ara mateix es pot trobar en les següents versions i preus:
16GB 329€, 32GB 429€ i 64GB 529 €.






Les demandes que la gent feia a Apple van funcionar i l’iPad mini va veure la llum com a una tablet més petita, que es pogués aguantar bé amb una sola mà i més barata que l’original.
N’hi ha molts que diuen que la competència real a Apple no existeix, però des de principi de 2012 hi ha dos dispositius que li fan una ombra que s’ha de tenir en compte: el Nexus 7 i el Kindle Fire HD. Aquestes tablets de 7 polzades oferien un preu immillorable amb un sistema Android excel·lent. Però Apple no es va quedar endarrere i va treure l’iPad mini, que des del punt de vista del disseny posa el llistó molt alt. Més que una versió reduïda del iPad, estem davant d’un dispositiu totalment re dissenyat aconseguint un resultat francament genial.





El suau bisellat del costat de la pantalla té dos finalitats: menys metall i vidre, i per tant menys pes, i assegura que la pantalla es pugui tocar i fer lliscar amb un sol dit quan l'estem agafant amb una mà.
Inclou uns altaveus estèreo a la part inferior que, tot i no produir un so perfecte, omple fàcilment una sala petita amb un resultat més que satisfactori.
Val a dir que la qualitat de construcció és molt alta, però que alguns usuaris s’han queixat de les ratllades a les versions de color negre.
La pantalla no arriba a tenir els píxels per polzada necessaris per a ser considerada de Retina. És una pena que no sigui així sabent que ho han aconseguit amb altres dispositius. Tot i això, continua sent una pantalla molt millor que moltes altres.
El que està clar és que el fet de llençar un iPad mini sense pantalla Retina no és una elecció arbitraria. Ja veurem el que Apple tarda a llençar al mercat un iPad mini amb pantalla Retina.






Algunes altres característiques:

La càmera fontal FaceTime HD ofereix una gravació de vídeo capaç d’arribar als 720p i imatges que arriben a la qualitat de 1,2 megapixels.
La resolució de la pantalla és la mateixa que té l’iPad 2, perfecta per a la majoria d’apps.
El nou connector Lightning estalvia espai i possibilita carregar i sincronitzar més de pressa.
El pes és molt important a l’hora d’escollir una tablet, ja que l’hem de tenir moltes hores a la mà i al cap de l’estona el pes és un factor que es nota. En aquest sentit l’iPad mini és molt competitiu si el comparem amb altres tablets.
Si aguantes el dispositiu amb el dit polze per la vora, el sistema no farà cas dels tocs accidentals en aquell costat de la pantalla, ja que assumeix que utilitzes el polze per a subjectar-lo. Però si toques la pantalla amb el mateix dit polze, funcionarà amb total normalitat.





Aquest d’aquí és el Nexus 7. Més avall una foto on es pot comparar visualment les dos tablets.









I aquest és el Kindle Fire HD, juntament amb una foto comparativa de les tres tablets.






Anem a fer un quadre comparatiu per a que tingueu una mica més clar la diferència entre les tres tablets del moment.




Podríem dir que l’iPad mini és prou petit com per fer una foto al carrer sense sentir-te ridícul, i per llegir còmodament una revista.
Esperem que aquest post us ajudi una mica més a escollir la vostra tablet.

Font (iCreate, num. 36)

Marina

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...