DISSABTE AMB BRAZ DESIGNER


Aquest dissabte va ser un dia d’aquells que voldries assaborir a poc a poc, imaginant que les hores passen més a poc a poc del que és habitual. Reunides la Mònica i jo (ja feia dies que no ens véiem) amb família i amics al voltant d’una gran taula, vam veure ploure rere les finestres, amb infusions i galetes, relaxant-nos per a deixar néixer noves idees que poc a poc aniran veient la llum…
Vam xerrar, mirar Internet, vam fer manicures, vam posar en comú les novetats en moda, música...i vam deixar passar l’estona fins a l’hora de sopar.






La infusió és de El Magnfifico, on tenen una barreja de cafès pròpia i infusions boníssimes!
La llana de la foto és de Ifil, una botiga de carrer Torrent de l’Olla de Barcelona (i també tenda online) amb gran varietat de llanes i eines. Fan cursets periòdics i cursets express.
Les Galetes són de Rifacli. Aquesta fàbrica de Montblanc està especialitzada des de sempre a fer ventalls com aquests, neules, carquinyolis, cobertures de xocolata… són una temptació tant per Nadal com per la resta de l’any!
Tant els pintallavis com els esmalts d’ungles els vaig comprar a New York aquest últim viatge. Els pintallavis es poden trobar aquí en una versió un pèl diferent tant en textura com em preu... i els esmalts d’ungles són un pack que per 24 dòlars inclou un munt de colors OPI! Va ser una molt bona compra! Els podreu trobar a la web americana de Sephora, però per desgracia nostra no envien comandes fora dels USA i països propers. Creuem els dits per a que algun dia ho venguin als Sephora d’aquí… però segur que serà més car! 
 



I ens va visitar la Renata, l’ànima de bRAZ dESIGNER!! Ens va portar un bon assortit d’anells. Us n’ensenyem uns quants en aquestes fotos. No us podeu perdre les seves creacions. Mireu quines peces més maques i que bé que queden! Podreu trobar-les al seu blog. Podreu contactar a amb ella i fer comandes del seus productes.












Fins aviat!


Marina








0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...