LLUMS A GUST DEL CONSUMIDOR

Per a personalitzar casa nostra no només hem de pensar en mobles, cortines, cadires, sofàs, armaris… també hem de tenir en compte els llums.
Moltes vegades no pensem amb els llums fins al final del procés decoratiu, però la veritat és que la llum que ha d’il·luminar cada habitació o ambientar-la és una de les coses més importants.

Heu de tenir en compte les dimensions de les estances, la llum natural que hi entra, l’orientació... un conjunt de qualitats bàsiques que heu d’observar a casa vostra.
Per als que voleu anar més enllà i ja teniu assumits tots els aspectes que us he anomenat, us vull ensenyar un parell d’objectes/aparells tecnològics que he trobat força interessants.

El primer és HUE. Es tracta d’unes bombetes de la marca Philips que s’encenen o s’apaguen, pugen o baixen la intensitat o canvien de color segons el gust o les intencions del consumidor. No us caldrà donar la clau de casa als vostres veïns o parents per a que us obrin i tanquin les llums quan sigueu de viatge! (entre altres moltes coses...).
Us ho explico amb una mica més de detall. Les bombetes HUE senzillament es canvien per les que teniu a les vostres làmpades, i mitjançant un aparell que emet senyals WiFi, ordena a la bombeta qualsevol canvi d’estat. Totes les ordres es donen des del telèfon mòbil, ordinador o tablet mitjançant una aplicació disponible tant per a Apple com per a Android.




Es poden triar colors i intensitats escollint entre una variada gamma de preferències, i fins i tot, podem triar el color de la llum tocant els colors d’una fotografia del nostre àlbum.
És una mica difícil explicar-ho, així que feu un cop d’ull al següent vídeo i ho entendreu molt millor.
És curiós com funciona, i podríem dir que potser és d’un altre nivell de fashionisme, però per gustos colors, i mai millor dit!



via



I l’altre tipus de llum és una d’aquelles coses que et poden facilitar l’existència però que pots viure perfectament sense elles. És d’aquella classe de coses a les que en diem: “caprici”.

Es tracta d’una llum també de Philips que es col·loca a la tauleta de nit i que, connectada amb el telèfon mòbil, es va encenent molt a poc a poc (de fet el consumidor pot marcar el ritme) per a que els despertars matinals siguin més suaus i no ens enlluernem quan obrim la llum. Una estona abans que soni el nostre despertador es va encenent.


 via

 via

 via

 via

 via

 via


Us poso les fotos del procés, però a la seva web hi ha el vídeo, on es veu molt millor!.


 via


I us poso un altre vídeo explicatiu:


 via



Si  comprar aquestes coses per Internet no us convenç o no ho és viable, feu un cop d'ull a les botigues Apple de Barcelona, ja que en són distribuïdors.

Apa doncs, ja sabeu què cal fer per ambientar la vostra casa de mil maneres diferents o per llevar-vos amb bon peu!


Marina

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...