SHOPPING NIGHT BARCELONA 2012

Torna The Shopping Night Barcelona. Els establiments de Passeig de Gràcia obriran les portes en horari extraordinari, de 20h a 1h, el dijous 22 de novembre de 2012, amb la intenció de reeditar per 3a vegada una de les experiència comercials i festives més exclusives de la ciutat de Barcelona.





És una experiència única, festiva, nocturna i de compres en un dels emplaçaments més singulars de Barcelona: Passeig de Gràcia.
Les botigues i les façanes de les principals illes d’aquest carrer es vestiran amb una única temàtica: els comptes de Nadal. Moda, DJs, perruqueria exprés dins les botigues, música en viu, maquillatges, decoració temàtica, descomptes exclusius, photocalls, begudes, còctels, concursos, degustacions, cava, xocolata, regals i moltes sorpreses més!

No us ho podeu perdre, només per l’ambient, l’espectacle i el moviment d’un dia com aquests ja val la pena apropar-se a aquest punt neuràlgic de la ciutat, amb o sense intenció de comprar.

Us deixo un vídeo de l’edició de 2011.




Trobareu més informació aquí.


Marina


1 comentari:

  1. Hola!!! acabo de descobrir el vostre blog i m'ha encantat!!!! i el millor de tot, jo també sóc de Lleida! m'ha fet molta gràcia veure que vosaltres també :)
    Ara busco el vostre mail i us escric ;) sempre és millor que per aquí!

    ResponElimina

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...