RECEPTES SENZILLES

Buscant receptes saludables i de temporada he trobat aquesta meravella d’amanida. Senzilla, sana i nutritiva, plena de color i de productes de la tardor. El moniato fregit és boníssim, i tot i que no me l’havia imaginat mai barrejat amb la magrana, ho trobo una unió força interessant. Qui diu que les amanides són avorrides?!


 via

INGREDIENTS:
Un manat d’espinacs
Dos moniatos
Dos rodanxes de pa de motlle integral
Una magrana
Oli d’oliva
Una cullerada de mostassa
Suc de mig llimona
Sal i pebre

ELABORACIÓ:
Pelem i tallem els moniatos a daus, els posem en una safata al forn condimentats amb sal i pebre i regats amb oli d’oliva. Ho barregem per a que el moniato s’impregni bé d'oli. Deixem que es cogui a 160 graus durant 15-10 minuts. Mentre, tallem els espinacs que prèviament haurem rentat i assecat. Fem la vinagreta amb tres cullerades d’oli d’oliva, una de mostassa, el suc de llimona, una mica de suc de magrana, sal i pebre. Barregem bé fins que emulsioni. Col.loquem l’amanida al plat de manera que els moniatos quedin damunt dels espinacs quan estiguin tebis, no calents. A sobre hi posarem els dauets de pa torrats i els grans de magrana. Finalment ho amanirem amb la vinagreta.

---
 
I una altra recepta senzilla i deliciosa, un clàssic, els ous estrellats. Però amb una variant que fa que tingui més propietats: els espinacs. Mmmm… estan tan bons els ous estrellats! Haure de provar afegir-hi els espinacs, a veure si hi donen un toc diferent.

INGREDIENTS:
Una patata per persona
Uns quants espinacs
Un ou per persona
Dos grans d’all
Sal, oli d’oliva, pebre negre

ELABORACIÓ:
Fregim les patates (també es poden fer bullidles o al forn, i saltejar-les a l’últim moment), amb un parell de grans d’all partits per la meitat. Quan la patata està llesta, traiem l’oli sobrant (si les hem fet fregides) i afegim els espinacs, i ho anem saltejant durant uns minuts fins que quedin tous. A l’últim moment estrellem els ous a sobre de les patates i els espinacs. Salpebrem i deixem que l’ou qualli al gust.

 
 via

Per a més info visiteu pimienta rosa

Bon profit a la tardor!

Marina

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...