ADÉU AL ROAMING

Va, avui una de tecnologia!
Us vull parlar de Tripneter. Tripneter és una solució tecnològica pensada i desenvolupada per tres joves enginyers barcelonins. Es tracta d’un dispositiu pensat per a viatgers i turistes estrangers que volen tenir Internet al mòbil sense haver de patir les factures de “roaming”. Per una tarifa de 4,99 euros al dia, disposen de 250 MB de connexió amb cobertura a tota Espanya.

La veritat és que el primer que fa qualsevol turista quan el seu avió arriba a l’aeroport és desactivar el paquet de dades mòbils del seu smartphone. Davant el pànic generalitzat de rebre desorbitades factures de roaming, aquests tres enginyers posen al servei del consumidor la possibilitat de llogar minirouters per 5 euros al dia sense necessitat de contractes.

I han tingut èxit! Durant els darrers mesos d’estiu van arribar a les 300 contractacions mensuals.
Els consumidors poden o reservar el seu dispositiu anticipadament a través de la web (indicant l’adreça de l’hotel on ho volen rebre), o llogar-lo directament a l’estand de Barcelona Turisme que hi ha a la Plaça Catalunya.

Quan llegeixo noticies com aquesta m’adono que sempre hi ha solucions per a tot i, per tant, gent que ho imagina, ho persegueix i ho aconsegueix!




Si voleu més info, la trobareu aquí.

Marina


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...