ELS JOCS DE LA FAM (THE HUNGER GAMES)

Hola! Avui us parlaré de llibres. Alguns que em coneixeu sabeu que sóc una devoradora de llibres. Cada dia llegeixo abans d'anar a dormir, quan viatjo, quan puc. Llegeixo tot el que em cau a les mans. Acostumen a ser lectures que em permeten desconnectar de la rutina i que no tenen res a veure amb la meva feina. Les meves lectures van des de Haruki Murakami a Marian Keyes, passant per les germanes Bronte, Milan Kundera o Stephenie Meyer (si, si, la de "Crepúsculo") Veieu? Zero criteri. 

Un cop aclarit que no sóc cap especialista en llibres us parlaré d'una trilogia que m'ha encantat.  Es tracta de la saga "Els jocs de la fam" (The Hunger Games) de Suzzanne Collins. 


font 

Els llibres es situen en un món postapocalíptic on un govern anomenat el Capitoli domina Panem (antiga Amèrica del Nord).  Per celebrar la victòria del Capitoli sobre la resta de districtes, anualment es seleccionen un noi i una noia de cada districte que són obligats a participar en un programa televisiu on només pot quedar un supervivent. No explico més, només dir-vos que tot i l'argument, no és un llibre violent i que el vaig llegir en dos dies. 

I si en voleu més, que sapigueu que el mes de març estrenen la pel·lícula, no puc esperar!!
Aquí us deixo el trailer.



Em recomaneu algun llibre?

Mònica






3 comentaris:

  1. ¡¡¡¡Estic desitjant veure les pel.lícules!!! ¡¡¡Quina emoció!!!

    ResponElimina
  2. AHIR VAIG INTENTAR FER UNA CULLERADA I NO SE ON VAIG POSSAR-LA.EL QUE DEIA ES QUE DIUMENGE VAIG ESTAR FINS A LES 12,15 DE LA MATINADA LLEGINT LA PRIMERA PART A SOBRE LA SEGONA PART LA TINC A LLEIDA....

    ResponElimina

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...