AMSTERDAM


La setmana passada vaig anar de viatge a Amsterdam amb la meva parella. Ens agrada fer escapades curtes sempre que podem  i tot i que diuen que Amsterdam és una ciutat que s'ha de veure per pimavera, també té el seu encant plena de llums de Nadal. L'únic inconvenient de viatjar per aquestes dates és el fred, però els que vivim a Lleida ja estem acostumats a les baixes temperatures i a dies sense veure el sol.

Aquesta sóc jo ;-P
Si, si, també va sortir el sol!!
Vam fer una ruta amb barca pels canals. És força recomanable per veure la ciutat des d'una altra perspectiva i conéixer una mica la seva història.
Com a altres ciutats del nord d'Europa, els carrers i els establiments estaven plens de decoracions nadalenques i no podia faltar un parc de Nadal amb la seva pista de patinatge sobre gel.
Amsterdam és una ciutat maca i turística, em recorda molt a Barcelona per l'ambient i la gentada que hi havia pel centre, semblaven les Rambles!!!  Tot i això, un cop t'allunyes dels carrers principals, pots recuperar la calma i passejar tranquil·lament i disfrutar del paissatge (sempre pendent de les bicicletes i els tramvies,  n'està ple!)

Si no coneixeu la ciutat i teniu uns dies per fer una escapada, no ho dubteu!


Ara toca gaudir d'uns dies a caseta, que ja hi ha ganes...

Salut, 

Mònica



5 comentaris:

  1. Q guay q ets, no?? Molt xules les fotos.

    ResponElimina
  2. Hola Monica!! Estoy buscando una escapada de fin de semana a Amsterdam...Me podrías recomendar algun hotel que esté bien de precio??? O alguna página donde pudiera encontrar vuelo + hotel, que sea económico.

    Muchas gracias!!!

    Sandra

    ResponElimina
  3. Hola Sandra! Yo estuve en el hotel "the exchange" porque econtré una oferta y estaba muy céntrico. Yo suelo reservar el hotel en la página www.booking.com (ahí es donde encontre la oferta). El vuelo lo miré a parte, en viajar.com (volé con easyjet). Para un fin de semana, vale la pensa coger un hotel por el centro, así podéix recorrer Amsterdam a pie sin tener que coger transporte público o alquilar coche(no lo recomiendo por la cantidad de bicis y tranvías). Si te puedo ayudar en algo más, ya sabes!

    Mónica

    ResponElimina
  4. Muchas gracias por la info!!!

    Sandra

    ResponElimina

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...