Hi ha molts tipus de sangria: la seca, la semi-seca, la dolça...Hem escollit la dolça. Aquesta beguda sempre ve de gust, no us equivoqueu pensant que és un refresc d'estiu, perquè entra bé en qualsevol moment!
Temps de preparació: 10 minuts
(més el temps de repòs)
Per a 4 persones
Ingredients:
1 litre de vi negre · 1/2 tassa de conyac · 1/2 tassa
de licor de taronja (Cointreau) · 7 cullerades soperes de sucre
· 1 tassa de llimonada · 1 tassa de taronjada
· 1 llimona (la pell) · 1 taronja (la pell)· 1 branca de canyella
1. Necessitarem un gerro de vidre o de terrissa. Poseu a dins tots els ingredients, començant pel vi, els licors, la llimonada, la taronjada i el sucre. Remeneu amb una espàtula de fusta perquè es barregin bé els ingredients.
2. Poseu-hi també la pell de llimona i la de taronja, així com la branca de canyella.
3. Remeneu-ho tot uns minuts més, i deixeu que reposi uns 30 minuts abans de servir-ho.
Salut!
Marina
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada
Cullerades