SANGRIA DOLÇA

Avui us ensenyarem a fer una bona sangria. La sangria sembla fàcil de fer però la qualitat dels ingredients poden fer que canviï com de la nit al dia.
Hi ha molts tipus de sangria: la seca, la semi-seca, la dolça...Hem escollit la dolça. Aquesta beguda sempre ve de gust, no us equivoqueu pensant que és un refresc d'estiu, perquè entra bé en qualsevol moment!


Temps de preparació: 10 minuts
(més el temps de repòs)
Per a 4 persones


Ingredients:

1 litre de vi negre · 1/2 tassa de conyac · 1/2 tassa
de licor de taronja (Cointreau) · 7 cullerades soperes de sucre
· 1 tassa de llimonada · 1 tassa de taronjada
· 1 llimona (la pell) · 1 taronja (la pell)· 1 branca de canyella


1. Necessitarem un gerro de vidre o de terrissa. Poseu a dins tots els ingredients, començant pel vi, els licors, la    llimonada, la taronjada i el sucre. Remeneu amb una espàtula de fusta perquè es barregin bé els ingredients.

2. Poseu-hi també la pell de llimona i la de taronja, així com la branca de canyella.

3. Remeneu-ho tot uns minuts més, i deixeu que reposi uns 30 minuts abans de servir-ho.




Salut!


Marina


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...