DETALLS DE BODA


Una de les coses de la preparació de la boda que ens va fer més il·lusió van ser els detallets per als nostres convidats. Volíem regalar alguna cosa poc vista, que la gent no hi estigués acostumada, que no ho haguessin vist abans.






Buscant buscant vam tenir la sort de trobar Papabubble. En aquest botiga/obrador fan caramels de forma artesanal. Se’ns va ocórrer la idea de fer uns caramels personalitzats, que duguessin els nostres noms a dins. D’aquesta manera faríem un regal personalitzat i útil, ja que els caramels eren boníssims i la finalitat era que la gent se’ls acabés menjant un dia o altre.


Vam visitar la botiga Papabubble que hi ha a Barcelona. De fet, tenen botigues arreu del món. Precisament, quan va manar de viatge de nuvis, vam trobar per casualitat la botiga Papabubble de New York! I ens va sorprendre que al cartell de fora de la botiga hi digués: “Papabubble, caramels artesans!, en català. Decidits a esbrinar el motiu vam entrar-hi. La noia que hi treballava, molt amablement i després de que li expliquéssim que Papabubble Barcelona havia fet els nostres detalls de casament, ens va dir perquè el nom del cartell estava en català. Es veu què la persona que havia obert aquella botiga a New York havia estat treballant a l’obrador de Barcelona.












Sigueu dolços!


Marina

Tot plegat, que la botigueta de Ciutat Vella ens va encantar. És petita però suficientment gran per a ensenyar el que fan i vendre els seus productes. Fan gran varietat de caramels on es poden combinar gustos i colors, i no cal que tinguin relació evident, és a dir, per exemple, els nostres caramels eren de color rosa i el gust era de poma. I de gustos n’hi ha de molt diferents i sorprenents: fruita de la passió, mojito, kiwi, lavanda…

Hi tenen un taulell on preparen els caramels, els treballen i els tallen fins a aconseguir la forma desitjada.

Nosaltres vam triar uns caramels rodons, petits, de color rosa i vermell, amb gust de poma. Ells mateixos els van envasar i ens van donar les recomanacions per tal que els caramels no es fessin malbé abans de la boda. Ells te’ls guarden fins que necessitis recollir-los.

Les enganxines que veieu als paquets les vam fer nosaltres, però els hi vam portar uns dies abans, i ells mateixos les van enganxar als paquets.

La veritat és que ens van tractar molt bé i van estar oberts a qualsevol opinió i proposta. Fins i tot, els hi vam fer una altra comanda... Aquesta us l’explicaré més endavant, i espero que us agradi i us sorprengui.


1 comentari:

  1. Varem visitar la botiga Papabubble de Barcelona i
    ens va agradar molt veure com els fan es curiós i
    poc vist i ademés son bonisimmmmm.
    Isabel.

    ResponElimina

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...