HUMMUS CASOLÀ

Mmmmm, per fi és primavera! Comença el bon temps, els plans a l'aire lliure, la roba d'entretemps i les receptes fresquetes, com per exemple la d'avui.
Heu provat mai l'hummus? És una espècie de paté vegetal d'origen àrab, molt fàcil i ràpid de fer, i boníssim! Perfecte per acompanyar algun plat o com aperitiu, quan venen convidats...



Per fer-ho necessitareu: 

  • Uns 400 grams de cigrons cuits en conserva o naturals  (en aquest cas recordeu que els heu de posar una nit en remull abans de bullir-los)
  • Un all
  • Una cullerada sopera d'oli d'oliva
  • Una cullerada sopera de salsa de soja
  • Suc de mitja llimona
  • Una cullerada petita de comí
  • Un pessic de sal
  • Una mica de pebre vermell (per decorar)

Barregeu i tritureu amb la batedora tots els ingredients excepte el pebre vermell fins que quedi una barreja cremosa però no massa líquida, com un paté. Si veieu que està massa seca, podeu afegir una mica d'aigua però no us passeu que de seguida es fa líquid. Quan estigui ben triturat, afegiu per sobre una mica de pebre vermell i un rajolí d'oli d'oliva, et voilà!


Bon profit i bon cap de setmana,

Mònica


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...