COSES CURIOSES

Ei, que no fem vacances! 

Aquí torneu a tenir una nova edició de coses curioses, aquest cop amb la música i el ball com a protagonistes.

via

Comencem amb una sèrie de vídeos que més que curiositats són petites joietes perquè agrupen membres de vàries formacions cantant junts. 
I la música és per ballar-la!

Continuem amb altres tipus de melodies. Si no en vau tenir prou amb les cabres que cridaven com a persones de l'última edició de coses curioses, aquí us deixo una selecció de foques que criden com a persones.

I com a curiositat musical i algo que pensava que no diria mai, m'agrada una cançó Miley Cirus!! Es veu que després de fer de Hanna Montana  i abans de perdre el seny i els cabells, aquesta noia va tenir un breu període en que cantava així de bé.

I acabem amb un vídeo que no té res a veure amb la música però que és maco de veure. Marina Abramovic és una artista d'aquestes supermodernes que fa coses que les persones  molts cops no entenem. Una d'elles és una performance que consisteix en estar asseguda mirant a diferents persones del public durant un minut en silenci. El tema és que una d'aquestes persones era Ulay, un altre artista amb qui va viure una intensa relació de parella durant 13 anys. Mireu la cara de sopresa i l'emoció.  Com es pot dir tant sense paraules (plorera assegurada...).

I fins aquí hem arribat.
 
Fins aviat, 

Mònica

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...