ON PUC TROBAR…? TELA JAPONESA!

Fa uns dies, mirant a TV3 el fantàstic, magnífic i magistral programa “Òpera en texans”, on un engrescador Ramon Gener presenta de forma planera i entenedora l’art de l’òpera (us recomano que veieu algun programa, us enganxarà com a mosques a la mel), vaig sentir curiositat per una tenda que semblava interessant i des d’on explicaven part de la historia de l’òpera Madama Butterfly.

Puccini explicava en aquesta obra l’amor entre un oficial de l’armada d’Estats Units i una japonesa, Cio-Cio-San, altrament dita Butterfly. Per ella és un veritable amor, per a ell no és res mes que una aventura passatgera fora del seu país. Una historia dramàtica, plena de sorpreses i emoció.

Per ambientar el programa televisiu, el presentador fa un magnífic joc visual entre la vida americana i la japonesa. Aquesta última te lloc a una botiga de Kimonos ubicada al carrer de la Palla de Barcelona, en concret al número 6.

La botiga en qüestió es diu NUNOYA. Quan hi passes per davant pot passar desapercebuda, però entrar-hi val la pena. L’espai interior, que no és massa gran, està ple de teles japoneses de tots color i motius. La roba és 100% cotó d’alta qualitat. També hi podreu trobar teles d’altres motius no tant florals, sinó que fins i tot tenen estampats moderns que inspiren tot tipus de treballs.

Confeccionen Kimonos amb la tela que escolliu, per un preu de 70 €, amb l’Obi (cinturó) a part.
També tenen els mitjons “Tabi”, per portar amb sandàlies.
Venen retalls de roba individuals o en pack, fet que permet comprar robes originals per a qualsevol manualitat de petit format.

En trobarem de diferents mides i preus. De 10 cm x 10cm, com aquestes:



 De 20 cm x 35 cm, per exemple les d’aquestes fotos.



O de 50 cm x 55 cm:


Totes les fotografies via NUNOYA

Al seu web hi trobareu tota la informació i productes. Tenen botiga online, però com sempre amb totes les botigues, és infinitament millor anar-hi en persona.

Fins aviat o Sayonara.

Marina


3 comentaris:

  1. Què fort! just aquest finde li comentava al Juanjo lo d'aquesta botiga! però tb tenia entés que tb feien faldilles... No he vist mai el programa aquest, m'ho apunto!

    Mònica

    ResponElimina
  2. Estic d'acord amb tu. Recomano 100% aquest programa de TV3...
    I en relació a aquesta entrada, teniu alguna suggerència per fer alguna cosa amb aquest trossos més petits de tela? Potser algún coixí per habitació de nens...

    Víctor

    ResponElimina
  3. Víctor, m'apunto la teva suggerència. Buscaré informació i ben aviat et donaré idees.

    gràcies!

    ResponElimina

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...