IVO&CO AL BORN

Passejar pel barri del Born de Barcelona és una bona activitat per als curiosos. Des dels cafès a les botigues de roba, passant per tallers d’artesans i les terrasses del Passeig del Born, hi conviuen la Barcelona històrica i els comerços de tendències arriscades. Hi pots trobar una gran varietat de productes de tota mena, des dels més tradicionals als més innovadors. El Born està de moda i es nota, es nota a l’ambient. Si hi passeges sense presses hi pots descobrir veritables diamants en brut que dia a dia es van polint, perquè si el barri està de moda qualsevol hi pot brillar.
Un consell, la vida al Born canvia molt depenent de l’hora que hi aneu. Si voleu anar-hi sense estar envoltats de turistes, aneu-hi al mati, un dia assolellat de primavera serà perfecte, i si hi podeu anar entre setmana encara millor. Llavors és un barri tranquil, amb carrers estrets i botigues de joves d’artesans reconvertides en tendència. A la tarda-vespre, aquest laberint de carrers canvia de caire i es torna bohemi i multicultural. Els bars i els pubs obren les portes amb música i cocktails que conviden a viure’n la vida nocturna.
No podeu deixar de veure la plaça del Fossar de les Moreres, que commemora la memòria dels catalans morts durant el setge de Barcelona el 1714, dins el marc de la Guerra de Successió Española, on foren abolides les llibertats y lleis catalanes sota el règim absolutista borbònic.
I visiteu també Santa Maria del Mar, la basílica gòtica construïda entre 1329 i 1383. Sigueu o no creients, és preciosa. A mi m’esborrona cada cop que hi entro.

El cap de setmana passat, passejant pel barri, vam ensopegar amb una botiga que de seguida em va cridar l’atenció. Jo, que sóc del parer que s’ha de xafardejar tot (per això són les botigues!) de seguida hi vaig entrar. La tenda en qüestió es diu IVO&CO. La vaig trobar encantadora. Si us agrada la decoració vintage amb bon gust aquí hi trobareu gran varietat de productes d’aquest estil. Les peces provenen del nord d’Europa, però tenen un aire molt proper, molt de casa nostra. Mobles, làmpades, vaixelles, nines i ninots, objectes de decoració...tot amb un aire vintage alegre. Jo em vaig enamorar d’unes làmpades industrials i d’unes copes de vidre precioses.


 Via

 Via


Tenen pàgina web, però encara està en construcció: www.ivoandco.com
Aneu-hi, val la pena!

Carrer Rec, Baixos 2A
Telèfon: 93 268 33 31
Metro L4, parada Jaume I.
De dilluns a dissabte de 11.00h a 15.00h i de 17.00h a 21.00h.

Salut!

Marina

2 comentaris:

  1. I que tal de preus Marins? També són vintage, o actuals?


    Mònica

    ResponElimina
  2. Doncs podriem dir que els preus són força actuals.

    La làmpada que em va agradar: 100 €
    Les copes: 9 €/u

    Éls capritxos tenen un preu... ;)

    Però el millor de tot és que pots treure idees per fer-te tu mateixa algues coses! Per exemple, hi havia una làmpada feta amb el típic colador de tota la vida amb forats grossos i nanses, pintat de vermell, boca terrosa i amb un fil de la llum de colors...com el que surt a la primera foto, a dalt a la dreta.

    ResponElimina

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...