CASA GISPERT

Hi ha racons a la ciutat de Barcelona que ens poden fer sentir que el temps s’ha aturat i que les tradicions perduren encara. Són tresors que espero durin per sempre.

Ensopegar amb Casa Gispert, ha estat un bon regal de cap de setmana. Caminant pel carrer Sombrerers, i mirant amb sorpresa els estretíssims i llargs carrers que el tallen fins les parets de la Catedral del Mar, vam arribar al número 23. Ens hi esperava aquest establiment que ens donava la benvinguda amb una estètica que, des de fora, convidava ficar-hi el nas. Un ambient acollidor envaeix el lloc, i els ulls no saben on mirar de tanta varietat de productes exposats. Si mireu cada producte amb detall us hi podeu passar hores...
Aviso! estic segura que no en sortireu amb les mans buides...

L’amabilitat i la simpatia dels seus treballadors ajuda molt a gaudir-ne, i no dubteu a comprar allò que us faci goig, perquè no en sortireu decebuts. Tan sols el fet d’estar dins d’aquella atmosfera artesana i autèntica ja no te preu per als que valorem l’art de les coses fetes a ma i amb el cor.




A la seva web hi trobareu la història de l’establiment, com es va fundar fa més de 160 anys, la peculiaritat del seu forn de llenya antic i els premis que els hi han atorgat.

Per orientar-vos una mica, hi trobareu: fruita seca, olis i vinagres, herbes i espècies, cafès, tes i infusions, vins, xocolates, mels, melmelades i confitures, productes ecològics, conserves, salses, sucs, galetes, torrons, sals, sucres...

Ah! Nosaltres vam comprar regalèssia i ametlles crues, tot molt bo!

Fins aviat!

Marina

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...