EXCURSIÓ A MÓN SANT BENET

Diumenge passat vam fer una excursió familiar al MÓN SANT BENET.
Món Sant Benet és un projecte cultural, turístic i de lleure situat prop de Sant Fruitós del Bages. Un conjunt únic, on trobareu un monestir medieval a escassos metres d’un innovador centre internacional de recerca en cuina, tot en un entorn natural ideal per petits i grans. Va ser un dia assolellat, d’aquells de primavera que fan gaudir de l’escalforeta tèbia del sol...







A Món Sant Benet hi podreu fer mil i una activitats. Innovadores visites guiades al monestir, una oferta gastronòmica variada i d’alta qualitat, visites i activitats a la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència), creada per la Generalitat de Catalunya i Catalunya caixa, que compta amb un consell assessor presidit pel xef Ferran Adrià i amb l’assessorament del cardiòleg Valentí Fuster.
Món Sant Benet fusiona l’art medieval, la natura i la gastronomia per crear una proposta d’oci i cultura atractiva i pensada per a tots els públics.

A Món Sant Benet també s’hi celebren casaments tant per a cerimònia religiosa com civil.
A la botiga del complex  hi trobareu fantàstics productes agroalimentaris i gastronòmics catalans.


Hi ha un hotel de quatre estrelles, l’hotel Món, on podreu passar  la nit en un lloc totalment diferent.
Està envoltat racons màgics com el monestir medieval i l’antiga casa d’estiueig de la família del pintor Ramon Casas. De privilegiats mercats amb productes de la terra, concerts en nits d’estrelles i d'una oferta cultural i d'oci única a Catalunya.


Dins el complex hi ha tres restaurants. El restaurant Món, restaurant l’Angle i restaurant  La Fonda. Nosaltres vam dinar a La Fonda. Vam fer un menú de 25 euros on s’hi incloïa el beure i els cafès també. Podies triar entre tres primers i tres segons. Jo vaig menjar canalons de primer i pastis de vedella de segon. Tots els plats eren força consistents i cuinats amb productes de la terra. Els altres primers eren crema de calçots amb salsa romesco i pastís d’escalivada. De segon hi havia també bacallà. No recordo molt bé què més hi havia ni els condiments que portava...


Podreu fer-hi moltes activitats en família, visites escolars, tallers gastronòmics, visites guiades per a grups al Monestir, a la Fundació Alícia i als Horts de Sant Benet.

 via


En definitiva, un bon pla per un diumenge, o fins i tot per unes mini vacances en família.

Fins aviat!

Marina



0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...