LES BRUIXES DEL PONT DEL BOC

Fa dies que us comento que amb el grup de dansa del ventre estem assajant per un espectacle relacionat amb bruixes. Doncs per fi la data ha arribat i el dissabte dia 5 d'octubre a partir de les 19h ens podreu veure ballant al Pont del Boc de Biterna, a les partides Copa d'Or i Sot de Fontanet (a l'horta de Lleida). Nosaltres farem dues actuacions, una entre el públic al xoperal i una altra durant el sopar. 
Però no només estarem nosaltres ballant, som una petita part d'un gran  espectacle!

Aquí us deixo la informació de la pàgina del seu facebook perquè us feu una idea del que  podeu trobar: 

"El venir a veure “Les Bruixes del Pont del Boc” és una bona oportunitat de donar un tomb per el bell mig de l’horta de Lleida, compartir el xoperal del Tòfol, amb visitants, actors, artesans, tastar vi i sopes de farigola, olorar i provar herbes curatives, sabons, fruites, etc., tot en mig de balls i música tradicional, però també passejar per el camí vell d’ Albatàrrec, a cavall de les partides Sot de Fontanet i Copa d’Or, amb torxes a les mans il•luminant la fosca nit, per a descobrir el pont del Boc de Biterna, situat sobres les aigües tranquil•les del rierol de “La Femosa”. Assistir a trobades de dones remeieres en aquest pont, dones que cerquen herbes pels seus remeis i curacions, tot esperant que, alguna cosa trenqui els sorolls de la nit. Després, aquestes dones i tots nosaltres anirem de festa al xoperal, on ens esperen el músics per fer ballades, gresca, i passar una bona estona abans de veure com són acusades de bruixes i metzineres, totes aquelles dones sabies que hem conegut, i per culpa de enveges i reconeguts acusadors, són detingudes i jutjades. Durant el judici, veurem i sentirem els testimonis, les acusacions i el veredicte, però nosaltres, el públic també mostrarem la nostra opinió, farem sentir les nostres veus per a tenir-les en compte en la decisió final. Aquests al•licients i altres, són els que podem trobar assistint a la representació de “Les Bruixes del Pont del Boc”.
Per acabar la festa hi ha un sopar medieval, al que tothom s’hi pot apuntar, l’últim any érem uns 300 comensals. Un menú de viandes de l’època amb l’acompanyament dels músics per fer-nos balls, jocs de malabars i acudits, i així passar una bona vetllada que es sol allargar fins a la mitja nit."

Així que ja sabeu, si voleu passar una bona estona us esperem el dia 5 a partir de les 19h. L'entrada a l'espectacle val 1 euro, i si us voleu quedar al sopar medieval (i gaudir de la nostra actuació a l'escenari entre altres), podeu comprar els tickets per 15 euros (fins al dia 30 de setembre, després em sembla que són més cars) als següents establiments de Lleida : 

  • La Llar dels Animals (Av. València 19 i Paer Casanoves 35)
  • Casa de Aragon (Pg. de Ronda, 4)
  • Cherokee (La Palma, 2) 
Podeu trobar més info a la seva web i al seu facebook.  

Us espero!


Mònica

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...