THE BLACKBERRY: cocktails a Lleida


El dissabte passat per fi vam coincidir amb la Marina i vam anar a fer uns cockails després de sopar a un dels locals habituals, i així xerrant, ens vam adonar que encara no li havíem dedicat una entrada al blog! Així que hem decidit posar-hi remei.

The BlackBerry per mi i per molts, és el local on trobareu els millors cocktails de Lleida. Des de que el van inaugurar, ara just ha fet cinc anys, s'ha anat consolidant com un lloc de referència pels amants d'aquestes begudes. I no només pels cockatils té el seu encant. La decoració elegant i acollidora i, per mi especialment la selecció musical, us faran repetir. 
Pel que fa al públic, hi ha una mica de tot però no espereu trobar canalleta, més aviat gent de la nostra quinta (30 ja!) i cap amunt.
Resumint, que si em busqueu un divendres o un dissabte per la nit, hi ha molts números que hem trobeu allà  prenent un Pink Chevrolet, un Ginfizz o un Virgin Mary, i ara que ve la calor, a la terrasseta!


Aquí us deixo la seva pàgina de facebook on trobareu més info i fotos (els carnavals, Saint Patrick's i altres festes es celebren com Déu mana, ja veureu...)  i les dades de contacte.


 The BlackBerry
Avda. Alcalde Rovira Roure, 24
Lleida
973 22 56 66

Mònica

1 comentari:

  1. Quines ganes tinc de tornar-hi...! és tan acollidor, i els coctails... n'hi ha per a tots els gustos i fets amb dedicació i bons ingredients.

    Mònica, perfectes les fotos! ;)

    Kiss!

    ResponElimina

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...