COSTA BRAVA: CADAQUÉS

Fer una escapada a mig juny té grans avantatges: dormir és més barat que en ple estiu, és fàcil aparcar a prop dels llocs cèntrics i no vas acompanyat d'un ramat de turistes. Així que aquest any ens hem decidit per la Costa Brava! Suposo que la majoria ja la coneixeu, però avui us vull parlar de Cadaqués.

Hi vam dormir una nit durant l'escapadeta i ens va encantar. De fet ja hi havíem estat feia molts anys (amb la Mònica i el Cesc ;) ), però teníem ganes de tornar-hi. Hi vam arribar a migdia i de seguida vam anar a l'Hostal Cristina. Aquest hostal està just davant la platja. Ens l'havien recomanat i ens havien dit que no hi feien reserves, que hi havies d'anar i si hi havia habitació doncs perfecte i si no...res! A les 14:00 h va arribar l'encarregat i ens va donar una habitació davant el passeig i el mar (diria que totes les habitacions estan encarades cap al mateix lloc), per 60 euros la nit.


Què us he de dir de Cadaqués! és un poble encantador en aquesta època de l'any. Si voleu que us faci alguna recomanació sobre la nostra estada us diré que heu de recórrer tot el passeig de mar, però també camineu i camineu per dins el poble, i sobretot no us perdeu la part antiga, la part dreta del poble mirant-lo amb el mar a l'esquena. Aquests carrers dibuixen pujades i baixades entre passos estrets, parets blanques i finestres de colors. A més, tot és tant tranquil en aquest època...perfecte! 


La veritat és que la vista és preciosa, amb les barquetes ancorades al mar i les cases blanques...
Això sí, turistes per tot arreu, d'aquests sempre en trobareu. De fet durant aquesta escapada vam anar a algun poble on ens sentíem estrangers a casa nostra, ja que hi ha llocs que han perdut el que tenien d'especial per convertir-se en petits Port Aventura :(
Però bé, això un altre dia...






Per menjar una bona pizza aneu a La Gritta, i per menjar peix i arròs aneu a Es Baluard.


I des del mateix poble, pujant per la part antiga podreu arribar xino xano fins a Port Lligat i veure el magnífic paisatge que Dalí veia cada mati a l'aixecar-se del llit, o inclús si voleu, visitar la seva casa.



Si us animeu a anar-hi i voleu més info ja sabeu! ;)
I ànims a tothom, que ja falta poc per les vacances!

Marina










0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...