COSES CURIOSES

Ei! Ja és dimecres  i sembla que estic de millor humor!

Avui us porto una sèrie de links amb coses curioses que m'he anat trobant per la web i que m'han cridat l'atenció. Així que si us avorriu, premeu el link ;-P

  • Us imagineu viure en una antiga església? D'entrada fa una mica de mal rotllo no? Aquí trobareu alguns exemples d'esglésies convertides en cases, per flipar!
  • I parlant de cases, si us passa com a mi, que aneu a Ikea i us ho emportarieu tot tal i com està (lo del montatge és un altre tema) aquí teniu la solució. Cases prefabricades i  amoblades  pel señor Ikea. Mireu que xules!
  • Aquí teniu un vídeo molt curiós d'un pare que s'ha dedicat a fotografiar a la seva filla cada setmana des de que va néixer fins als 12 anys i ho ha resumit tot en un vídeo de 2 minuts i mig. És una passada veure com canvia la nena.
  • I un altre vídeo curiós/friki. No sé si heu sentit mai a Nick Pitera. Aquest home és capaç de cantar  igual de bé fent veus femenines com masculines. Si mireu el vídeo  veureu com fa diferents veus de personatges de Disney. D'entrada pensava que era un montatge, però és veu que el tio s'ha fet famós precissament per això. També s'ha de ser friki...
I això és tot per avui, 

Bon dimecres!!

Mònica
 

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...