BORNAY

Quan vaig ensopegar amb la pàgina web de Bornay vaig pensar que de nou la vida em feia un petit regal. Estava buscant flors per el meu casament, el ram de núvia, la decoració...i justament vaig trobar Bornay.
Són especialistes en flors, però per a mi són una cosa més. Les seves creacions són un art, combinen amb bon gust els colors i les textures, fins al punt que cada una de les seves obres és millor que l’anterior. Si vull definir-ho diria que el que fan és una preciositat.

El meu ram de núvia era de Bornay! Vam quedar amb la Marta un vespre a la cafeteria Laie, allí ens va ensenyar el book i ens va explicar què feien i com ho feien. Vam quedar encantats.
Però el millor de tot és que utilitzen flors que no estem acostumats a veure. Sembla estrany com fins i tot en això estem vetats, és a dir, només podem comprar les flors de tota la vida, i no veiem la infinitat de varietats i colors que es venen fora del país.

Gràcies Bornay.


 

info@bornay.ws
687 496 462 cita prèvia


Marina

1 comentari:

  1. Hola Marina! Sóc la Núria de Terrassa! Teniu un bloc amb moltes curiositats i un toc femení amb molt de gust! agafarem alguna idea per la casa nova (que s'ha d'arreglar de dalt a baix)...ja veig que estàs ben entretinguda ;))

    fins ben aviat!
    petonets

    ResponElimina

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...