AGLIOLIO E PEPERONCINO

La setmana passada vam anar a sopar a un restaurant italià. Fora de les grans cadenes de restaurants on no saps si el que menges, per molt bon gust que tingui, ha sigut mai menjar tradicional d’algun lloc, en aquest petit racó del raval hi trobareu una pasta realment deliciosa. Feta amb les mans d’una bona cuinera, a un preu adequat a la vida real (tot és tan car avui en dia... i el pitjor és que ho veiem normal!), i amb un ambient casolà i acollidor, l’Agliolio e Peperoncino, és un molt bon lloc per menjar pasta.

Jo vaig menjar spaghetti al pesto, estaven al punt, amb un gust suau. Si els acompanyeu amb el parmesà rallat són ideals.
Vam demanar també penne quattro formaggi, aquests eren deliciosos, el millor plat que vam escollir (pel meu gust, és clar). També tagliatelle de formatge i peres, molt bo. I d’entrant vam escollir tomini al profumo di speck, que era un formatge fos acompanyat d’una mena de pernil salat poc curat, amb un regust de bacon.

De postres vam compartir dos plats, els dos tiramisú, un del tradicional cafè i l’altre de maduixa. Vam tenir diversitat d’opinions, a mi em va agradar més el de maduixa, dolç però no empalagós.

Bé, en definitiva un lloc molt recomanable al mig del barri del raval de Barcelona. A nosaltres ens hi va portar la Laia, una amiga, a ella li va recomanar un amic italià, per tant la cosa no podia fallar.


Fins aviat i bon profit!


Marina

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...