MIREM UNA PELI?

Continuem parlant de pel·lícules. Ja he comentat anteriorment que últimament em costa força que m'agradi alguna peli i tiro més cap a les sèries. Tot i així, us aniré comentant el que he anat veient, i després vosaltres trieu... S'accepten propostes eh?

Bueno, avui parlaré de dues pelis força originals per la manera que tenen de tractar el tema del temps (d'hores i minuts, no el metereològic).

Començaré per la més nova que és entretinguda però a mi no em va acabar de matar. Es tracta de "In Time" o "El precio del mañana" (m'encanten aquestes traduccions que fan dels títols, visca la versió original) protagonitzada per Amanda Seyfried (després de veure com es passa la peli corrent amb  una talons d'un pam, és la meva ídol) i per Justin Timberlake (aquest era cantant, no sé perquè insisteix amb les pelis). Vale, prou de parèntesis.

A la pel·lícula ens parlen d'una societat que ha conseguit aturar l'envelliment. Per evitar la superpoblació, el temps de vida de cada persona és límitat i es converteix en moneda de canvi. O sigui, els rics poden viure eternament i els pobres viuen al dia literalment. A partir d'aquí, només dir-vos que el protagonista (Timberlake) és pobre i aconsegueix molts minuts de vida de cop, i per tant, problemes. Aquí teniu el trailer.


La segona peli és diu "Timer" i és de l'any 2009. Aquesta sí que em va agradar força. La pel·lícula parla d'una societat que podria ser la nostra, on han fet un invent revolucionari: un implant al braç en forma de rellotge que et permet saber quan temps et queda per conéixer a la teva ànima bessona o parella ideal. Us imagineu saber del cert que fins d'aquí 20 anys no coneixereu a la vostra parella perfecta? què feu de mentres sabent que les relacions que tingueu no aniran enlloc? I si la persona ideal arriba massa aviat  o no us agrada? Treu una mica el misteri de tot plegat. Bueno, aquesta sí que us la recomano i la banda sonora també està bé. Aquí teniu el trailer.



I això és tot per avui, 

Bon cap de setmana!

Mònica

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...