ON PUC TROBAR...? FELTRE!

Avui encetem una nova secció. Es diu, On puc trobar…?

En aquesta secció us volem donar informació de les botigues curioses que tenim a les nostres ciutats. Sabreu on són les petites joies en forma de botiga on venen el que esteu buscant, podreu trobar els petits tresors que no hi ha manera de localitzar!

Esperem que us serveixi per a molt aquesta informació i que si busqueu alguna cosa en concret ens la pregunteu, potser us podrem ajudar!

Començarem pel feltre. El feltre s’ha ficat molt de moda últimament, hi ha un ressorgiment de les manualitats! Ja diuen que les crisis aguditzen els sentits i la imaginació...
Es poden fer coses molt maques amb aquest material. És molt fàcil de manejar, es pot cosir, fer formes, flors, decoracions...

Bé, anem al gra. Si voleu comprar feltre de qualitat, de mil colors, de diferents gruixos... aneu a La casa del feltre, al carrer Canvis Vells número 8 de Barcelona (Telèfon: 933 19 39 00).




Font: Diario de una Couturier
 

Aquesta tenda està especialitzada amb tota mena de feltre, inclús hi tenen les buscades boles de feltre.


 Font: Diario de una Couturier

Font: Diario de una Couturier


El més important és la qualitat del material, cosa que moltes vegades no trobarem en el feltre de centres comercials o altres establiments.


Font: Diario de una Couturier

Fins aviat!

Marina


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...