No se si ho sabeu, però de l’oliva arbequina se n’extreu el que possiblement és el millor oli del món. Jo tinc la sort de poder-ne menjar pràcticament cada dia, condimentant els plats que cuino. I tinc aquesta sort perquè sóc de Lleida i perquè conec a L’Estefania i al Xavier.
Aquesta parella viu en un petit poblet de la comarca del Segrià. Des del primer pas fins a l’últim s’encarreguen de produir un fantàstic oli d’oliva verge extra, de la millor qualitat: PECCATUM 7.
Recent premsat adquireix un característic color verdós amb lleugers tocs groguencs, en aroma ens recorda ametlla amarga i herba verda, en boca presenta molt bon equilibri, de gust suau, amb un toc d’amargor agradable i lleuger evocant la carxofa.
Ideal per acompanyar qualsevol bon pa, amanides, aliments en cru en general, toc final per a verdures, carns i peixos a la brasa.
L’ampolla de vidre te capacitats de 0,25 litres i 0,5 litres. Hi ha també les llaunes d’alumini, de 2,5 litres i de 4,0 litres.
Les ampolles de vidre tenen dosificador per poder servir directament l'oli a la taula.
Les ampolles de vidre tenen dosificador per poder servir directament l'oli a la taula.
PECCATUM 7 és un regal ideal, no solament per l’efecte positiu sobre la salut, sinó perquè a més, el format en que ve presentat el fa digne del regal més distingit.
Per a adquirir aquest sublim producte adreceu-vos a simbionatur@gmail.com, al web www.peccatum7.com o al telèfon 609 741 191.
No us oblideu de menjar sa! ;)
Fins aviat,
Marina
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada
Cullerades