INVITACIÓ DE BODA

Ja fa dies que no us parlo de la boda. Encara tinc coses pendents d’explicar-vos, preparatius i sorpresetes que l’Albert i jo vam fer els dies abans del gran dia!

Avui us penjo la que va ser la nostra invitació. De fet va ser una invitació una mica especial: un vídeo. Ens vam gravar en vídeo explicant amb cartells que ens casàvem i que invitàvem als nostres convidats a la gran festa de la nostra boda. És un vídeo senzill però que va fer l’efecte esperat i a nosaltres ens encanta! Ens va fer molta il·lusió fer-lo junts, i tot i l’esforç i les hores de feina, ens compensa de llarg. Està gravat a un parc de Barcelona, un dia de vent i fred (ho havíem de fer aquell dia!), amb la nostra càmera de fotos CANON que també fa vídeo (va ser una bona compra, i tant!). Després l’Albert hi va ficar la part tècnica i jo l’estètica, un bon equip…!
El CD anava dins una cartolina negra dobla plegada, enganxat amb unes rodonetes especials. Vam fer enganxines a joc amb els cartells que tenim a les mans al vídeo i les vam enganxar al CD i a la cartolina, per a tancar-la com si fos un llibre.

Us deixo el vídeo i les fotos del muntatge.







Fins aviat!!

Marina

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...