GADGETS


Us porto tres gadgets, a veure què us semblen.
El primer és el I LOCK YOU. Es tracta d’una anella de seguretat que serveix per a lligar la bossa o algun objecte apreciat i així evitar disgustos. Malauradament he vist per Barcelona alguna estirada de bossa, i no és gens agradable!


via


Tal i com estan les coses, aquesta anella ens pot ser molt útil, per evitar robatoris i seure tranquils en una terrassa, bar, anant al supermercat, etc…


N’hi ha en diferents versions (platejat, negre, daurat...), els trobareu a la pàgina de I LOCK YOU, i aquests dies també a Vinçon, tant a la botiga de Passeig de Gràcia com a la botiga on-line.

via

Ja us aviso que no és barata, uns 29 euros, però ja se sap, com jo dic, pots viure sense els gadgets, però et poden facilitar la vida.


El segon objecte m’ha sorprès força, es tracta d’uns testos pensats expressament per penjar-los de cap per avall! Es reguen des del cul i es pengen amb un cable d’acer i/o una L també d’acer.



És clar, s’hauria de veure si cau una mica de terra o aigua… no fos cas que deixem el parquet o la rajola feta un cromo! Però la idea és bona, i per un balcó o un jardí és ideal.


Ho trobareu a la tenda on-line de Gnomo, són valencians i fan enviaments arreu.


 





I per últim, aquests mapes mundi i de ciutats que he vist a Vinçon. Són uns mapes impresos sobre una peça de feltre consistent, on pots clavar unes agulles especials on tu vulguis.

via

La veritat és que a la realitat són molt macos, i el preu, tot i que no el recordo exactament, no em va semblar molt desproporcionat. 

via
Podeu fer un cop d’ull a la web dels creadors: Palomar.


I això és tot per avui :)

Marina

4 comentaris:

  1. Marina,ja pots portar-me un gadget d'aquets...
    Gemma

    ResponElimina
  2. Jo vull el mapa de manhattan! Millor dit, vull anar a manhattan!! :)

    ResponElimina
  3. Doncs sí, és xulo eh! jo no sabria si triar el de Manhattan o el Mapa Mundi, però els dos m'encanten!

    Marina

    ResponElimina

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...